Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın daha fazla dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü!

İlgili Postlar

Demet Akalın daha fazla dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü!

Demet Akalın daha fazla dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü! Önceki gün eşi Okan Kurt ile boşanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada hakkında yapılan bir yoruma sinirlendi. Günlerdir gündemin en çok konuşulan ismi Demet Akalın, daha fazla dayanamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü. Demet Akalın, “Ne derler gemi batarken gemiyi önce fareler terk edermiş.” yorumuna ateş püskürdü. İşte detaylar…

Demet Şener’den Demet Akalın’ın boşanması hakkında ilk açıklama

Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Okan Kurt ile olan altı yıllık evliliğini son erdirdi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin büyük aşkı sona erdi. Demet Akalın, Okan Kurt ve ailesinin piyasaya olan borçları yüzünden evine gelen hacizden sonra boşanma kararı aldı. Bu kararı destekleyenler de oldu, eleştirenler de. Akalın, sonunda yapılan bir eleştiriye dayanamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’a “Gemiyi önce fareler terk eder”

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından “Güçlü kadının dostu az, seyircisi ve düşmanı çok olur” şeklinde bir paylaşım yaptı. Akkaya’nın bu paylaşımına bir takipçisi “Denizcim bunu Okan Kurt, Demet’in borçları için yapsa ne olurdu. Erkek verirken iyi de kadın verirken mi kötü. Kocasıyla her zorluğa göğüs germeliydi. Ben belki Okan istemiştir sandım ama hayır dedi adamcağız. Ne derler gemi batarken gemiyi önce fareler terk edermiş.” şeklinde bir yorum yaptı.

Deniz Akkaya kimdir?

Bir daha kızıma bunu yaşatmayacağım. Asla!

Demet Akalın, Deniz Akkaya’nın gönderisine hakkında yorum yapan takipçiye çok sinirlendi. Akalın’ın yanıtı “O fare dediğin kızım haciz memurlarının önünde korkudan ne yapacağını bilemedi. Varsın bir fare olalım bildiğim tek şey bir daha kızıma bunu yaşatmayacağım. Asla! Senin gibi beyinsizleri de Allah’a havale ediyorum.” şeklinde oldu.

İşte o paylaşım

Deniz Akkaya, Demet Akalın’a yaptığı “Sevin çok sevin ya da sevmeyin bugün yıkılan bir yuvanın arkasından binlerce yorum yapılıyor, sanki herkes ak kaşık sanki herkes bembeyaz bir sayfa… Ben bunu bilir bunu söylerim; vicdanlı ve dost kadındır Demet, bugünler onu güçlendirecek….” şeklindeki paylaşım ile destek vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler