Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan, Survivor yorumcularına fena patladı

İlgili Postlar

Nihat Doğan, Survivor yorumcularına fena patladı

Nihat Doğan, Survivor yorumcularına fena patladı… Ünlü türkücü Nihat Doğan, annesini hastanelik ettiklerini söylediği Survivor Panorama yorumcularına sert sözler etti. Doğan, yayın sırasında açtı ağzını yumdu gözünü. Nihat Doğan’ı bu kadar sinirlendiren olay ne oldu? Nihat Doğan, kimlere ateş püskürdü? Neler dedi? İşte detaylar…

Nihat Doğan’dan sevgilisi Birsen Bekgöz’e aşk dolu sözler

Nihat Doğan’dan Survivor Panorama yorumcularına sert sözler

Ünlü türkücü ve eski Survivor yarışmacısı Nihat Doğan, ateş püskürdü. Doğan, geçtiğimiz Nisan ayında sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak yaptığı paylaşıma annesinin hastanelik olduğu bir not düşmüştü. Nihat Doğan, paylaşımında “Survivor’dan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı “Nihat kocam olsa boğarım, öldürürüm’ vb hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden annem için dua istiyorum… Ha bu arada Annemin saçının teline bir zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsam dünyanın en şerefsiz insanı olayım…” şeklinde ifadelere yer vermişti.

Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan ateş püskürdü

Nihat Doğan, yorumculuk yaptığı programda annesini hastanelik ettiğini iddia ettiği Survivor Panorama programı sunucularına verdi veriştirdi. Programda, olayı tekrar hatırlatarak annesini üzüntüye boğan yorumlar yapan yorumcular hakkında konuşan Doğan, “Biri eski metres. Biri kendi karısına sahip çıkamayan adam öbürü her türlü envayi çeşit pisliği yapmış biri. Dinime küfreden Müslüman olsa. Bir yapımcının dördüncü beşinci metresi… Gençliği ne kadar ahlaksızlaştıracak proje varsa onların içinde yer aldılar. O ahlaksızlık abidelerinin anamızı soktuğu duruma bak. Benim anamdan başka kimsem yok. O müptezelleri asla affetmeyeceğim. Gün ola harman ola! Daha dün karılarına sahip çıkamayan dümbüklerin bize karakter analizi yapma hakkı yoktur. Herkes kendi kapısının önünü temizleyecek. Unuttum zannetmeyin!.. Ben unutmam. Anamdan özür dilemediğiniz sürece asla unutmayacağım sizi. Siz kendinizi biliyorsunuz…” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Survivor’da yarışan Nihat Doğan, aynı yarışmada tanıştığı diğer bir yarışmacı Birsen Bekgöz ile aşk yaşamaya başladı.

Survivor Birsen Bekgöz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler