Ana SayfaÜnlülerSarp Apak baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu?

İlgili Postlar

Sarp Apak baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu?

Sarp Apak baba oldu! Ünlü oyuncu Sarp Apak’ın eşi Bengisu Apak doğum yaptı. Sarp Apak ve Bengisu Apak çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Anne ve bebeğin sağlık durumu nasıl? Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Sarp Apak’tan Gülse Birsel açıklaması: Benim için milli forma gibi!

Sarp Apak ve Bengisu Apak çiftinin bebeği doğdu

Ekranların sempatik, yakışıklı ve başarılı ismi ünlü oyuncu Sarp Apak, baba oldu. Sarp Apak’ın eşi Bengisu Apak, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Son derece başarılı geçen doğumun ardından anne Bengisu Apak ve bebeğin gayet sağlıklı oldukları öğrenildi.

Sarp Apak kimdir?

Sarp Apak’ın bebeğinin cinsiyeti ne, ismi ne oldu?

Sarp Apak’ın eşi Bengisu Apak, bir erkek bebeği dünyaya getirdi. Doğum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 7 Eylül 2018 Perşembe günü saat 00:07’de gerçekleşti. Sarp Apak ve Bengisu Apak çifti, oğullarına ‘Güney’ ismini verdi. Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatolog Prof. Dr. İbrahim Bildirici, normal doğumla, 2 kilo 930 gram olarak dünyaya gelen Güney bebek ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Sarp Apak ve Gülse Birsel

Ünlü oyuncu Sarp Apak, son olarak Gülse Birsel ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Apak, ünlü yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel’in kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Avrupa Yakası, beni çok çabuk olgunlaştırdı. Tek bir adımımın bile ciddi sonuçlar doğurabileceğini öğrendim. O yüzden gezmeyi, eğlenmeyi, yaşamayı tekrar öğrenmek zorunda kaldım. O zamanlar sosyal medya da akıllı telefonlar da yoktu. Ünlü olmak, daha güçlü ve daha kıymetliydi. O dönemde ünlü olmayı tattım. O dizi bana çok şey kattı. Gülse ile akraba değiliz, maddi bir bağımız ya da çıkar ilişkimiz yok. Gülse benim şu anda sahip olduğum her şeyin yolunu açan, hayatım boyunca bir telefonuyla her yere gideceğim biri. ‘Bu projede seninle olmak istiyorum’ dediği anda, benim için geriye başka bir şey kalmaz. Beni çağırırsa yeter, benim için milli forma gibi bir şey.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler