Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve ailesine, karşılıksız çek suçundan dava şoku!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine, karşılıksız çek suçundan dava şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine, karşılıksız çek suçundan dava şoku! Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, babası ve kardeşlerine karşılıksız çek verme suçundan dava açıldığı iddia edildi. Kurt ailesine, her bir çek için 1500 güne kadar adli para cezası istendiği iddia ediliyor. Detaylar haberimizde…

Canlı yayında bomba: Demet Akalın’ın kayınbiraderi gözaltına alındı!

Okan Kurt ve ailesi hakkında karşılıksız çek iddiası

Demet Akalın’ın son günlerde haciz haberleri ile gündeme gelen eşi Okan Kurt ve ailesi hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Okan Kurt ve Kurt ailesi hakkında, bu kez de karşılıksız çek suçundan üç ayrı dava açıldığı iddia edildi. Akalın’ın eşi Okan Kurt, babası ve kardeşine çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı konulması ile her bir çek yaprağı için 1500 güne kadar adli para cezası verilmesi istendiği iddia ediliyor.

Demet Akalın kimdir?

Çekler karşılıksız çıktı iddiası

İddialara göre; bir petrol şirketi geçtiğimiz Haziran ayında Okan Kurt ve ailesinden 560 bin TL değerindeki 3 ayrı çekin karşılıksız çıktığını iddia ederek, şikayetçi oldu. Okan Kurt ve ailesi hakkında İstanbul İcra Ceza Mahkemesi’nde 3 ayrı dava açıldığı iddia ediliyor. Petrol şirketinin davalara sunduğu dilekçelerinde söz konusu olan şirketten 31 Mayıs’ta 95 bin TL, 2 Haziran’da 364 bin TL ve 100 bin TL tutarlarında çek aldığını, ancak bu çeklerin karşılıklarının banka hesaplarında bulunmadığını bildirdirerek dava açtığı iddia edildi. İddialara göre; dilekçelerde çeklerin arkalarına bankanın karşılıksız şerhi düştüğü de vurgulandı.

Okan Kurt kimdir?

Karşılıksız çek suçundan yargılanmasını talep etti

Söz konusu şirketin, baba Abdi Kurt, oğulları Okan ve Ozan Kurt’un karşılıksız çek suçundan yargılanmasını talep ettiği, bu üç isme mahkemenin çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı getirmesi ile her bir çek yaprağı için bin 500 güne kadar adli para cezası verilmesini talebinde bulunduğu iddia edildi.

Dava önümüzdeki günlerde görülecek

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi ve kızının babası Okan Kurt ile babası ve kardeşi hakkında açıldığı iddia edilen karşılıksız çek davasının önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacağı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler