Ana SayfaDedikoduNesrin Cavadzade: Bebeklik Totoğraflarımızı Yanımda Taşıyorum

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade: Bebeklik Totoğraflarımızı Yanımda Taşıyorum

Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan’ın kendisine hediye ettiği çocukluk fotoğraflarını çantasından hiç çıkarmadığını açıkladı. Ünlü oyuncu, Nesrin Cavadzade “Bebeklik fotoğraflarımızı yanımda taşıyorum” dedi. İşte Nesrin Cavadzade’nin o çok özel açıklamaları;

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Bir süredir ‘Yasak Elma’ dizisindeki rol arkadaşı Gökhan Alkan’la birlikte olan Cavadzade sürpriz bir açıklama yaptı. Cavadzade, gazetecilerin soruları üzerine, “Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımızda vardı. Benim içinde sürpriz oldu” dedi.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Cavadzade şu açıklamayı yaptı; “İnsanların yangınla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım”

Nesrin Cavadzade kimdir?

Gökhan Alkan Kimdir?

Nesrin Cavadzade’den Romantik Doğum Günü Kutlaması

‘Yasak Elma’ setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade evlenmeye hazırlanırken yaptıkları mutlu jestler zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor.

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Bu güzel oyuncu, 8 Aralık’ta 34. yaş gününü kutlayan sevgilisi Gökhan Alkan için bir parti düzenleyerek kutlamayı takipçilerine gösterdi.

Nesrin Cavadzade: Bebeklik Totoğraflarımızı Yanımda Taşıyorum

Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftten Cavadzade, Vogue Dergisi için çantasından hiç çıkarmadığı eşyalarını paylaştı.

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’ta ‘Bahar’ karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan’ın kendisine hediye ettiği fotoğrafın hikayesini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Bunu hep yanımda taşıyorum, sevgilim hediye etmişti. ‘Ne zaman bir anlaşmazlık olursa buradaki hallerimize bak ve bizi affet’ demişti. Bu bizim bebeklik hallerimiz…” diyerek, gülümsedi.

Nesrin Cavadzade’ ye Gökhan Alkan’ dan Sürpriz Teklif…

Alkan da daha önce verdiği bir röportajda, “Sevdiğim birinin çocukluk fotoğrafını yanımda taşıyorum. Ona ilk hediyem de kendi çocukluk fotoğrafım olmuştu. ‘Ne yaşarsak yaşayalım, benim özde buradaki çocuk olduğumu hiçbir zaman unutma!’ demiştim. Ben özüme olabildiğince yakın olmak için sık sık çocukluk fotoğraflarıma bakarım.” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler