Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Bir süredir meslektaşı Gökhan Alkan’la birlikte olan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade geçtiğimi günlerde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. Yakında nikah masasına oturacak Nesin Cavadzade’den evlilik açıklaması geldi. İşte o açıklama;

Evliliğe İlk Adımı Attılar…

Son zamanlarda aşkları son gaz devam eden ünlü ikiliden Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade, önceki gün Marmaris Datça’da dünya evine girmek için ilk adımlarını attı.

Takvim gazetesinden Doğan Savaş’ın yaptığı özel habere göre; Datça’ da bir otelde yer ayıran Gökhan Alkan, iki tarafın ailesinide burada topladı. Bulundukları otelin deniz kıyısından büyük ve uzun bir masa hazırlatan Gökhan Alkan, akşam yemeğinde sürprizi hazırladı.

Gökhan Alkan Kimdir?

Nesrin Cavadzade’ ye Tamamen Sürpriz Oldu…

Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade’yi de alıp tekneyle otele geldikten sonra büyük bir sürpriz yaptı. Evlilik teklifi yapmak için güzel bir organizasyon düzenleyen Alkan, hem sevgilisine hem de ailelerine sürprsiz yaptı.

Tüm aile Akşam üzeri günbatımında yemekte buluştuğunda, 33 yaşlarındaki yakışıklı oyuncu, aniden cebinden çıkardığı bir yüzükle güzel oyuncuya “Benimle evlenir misin?” diye bir anda bağırdı. Şaşkınlığını gizleyemeyen  Nesrin Cavadzade de gözyaşları içinde “Evet” yanıtını verdi.

Nesrin Cavadzade’den Sevgilisi Gökhan Alkan’ın Ev Hali…

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Bir süredir ‘Yasak Elma’ dizisindeki rol arkadaşı Gökhan Alkan’la birlikte olan Cavadzade sürpriz bir açıklama yaptı. Cavadzade, gazetecilerin soruları üzerine, “Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımızda vardı. Benim içinde sürpriz oldu” dedi.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Cavadzade şu açıklamayı yaptı; “İnsanların yangınla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım”

Nesrin Cavadzade kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler