Ana SayfaDedikoduŞahan Gökbakar’dan Fatih Altaylı’ya Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’dan Fatih Altaylı’ya Yanıt Geldi

Komedyen Şahan Gökbakar, uzun süredir setlerden uzakta. Kısa süre önce Disney Plus’la anlaşma yapan ve Recep İvedik’in yedincisini çekeceğinin müjdesini veren Şahan Gökbakar’dan Fatih Altaylı’ya yanıt geldi. İşte detaylar;

Fatih Altaylı’dan Şahan Gökbakar Açıklaması

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 22 Mart Salı günü yayınlanan yazısında Şahan Gökbakar’ı, eskiden bir komedyen olan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’ye benzetmişti. Altaylı yazısında şöyle demişti:

Fatih Altaylı canlı yayında, deliye döndü: A be beyinsiz!

“Bilmem sizin de gözünüze çarpıyor mu ama ben Şahan Gökbakar kardeşimizin son zamanlarda giderek artan bir biçimde politik figür haline geldiğini ve bu durumdan kendisinin de hoşnut olmaya başladığı gözlemliyorum. Özellikle, Ukrayna’da Zelenskiy’nin Rusya ile mücadelesiyle birlikte yükselişi ve Batı’da artan popülaritesi sanki Şahan Gökbakar’a ilham vermiş gibi görünüyor. Günahını almayayım ama bendeki izlenim bu genç komedyenin “Benden de bir Zelenskiy çıkabilir” havası içine girdiği.”

Şahan Gökbakar Hayranlarına Müjdeyi Verdi “Geliyor Gelmekte Olan”…

Şahan Gökbakar’dan Fatih Altaylı’ya Yanıt Geldi

Şahan Gökbakar ise Fatih Altaylı’ya yanıtında gecikmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Altaylı’ya yanıt veren Gökbakar “olduğum kişiden çok memnunum” dedi ve şöyle yazdı:

Şahan Gökbakar’ ın “Recep İvedik 7” Videosu

“Bugün Fatih Altaylı hakkımda güzel bir yazı yazmış.🙏Politik bir figür veya Zelenskiy olmak gibi bir hayalim yok. Olduğum kisiden çok memnunum. Siyaset sevmediğim bir meslek. Gerçekleri ve doğruları net şekilde ve özgürce söyleyebilmek için, siyasetçi değil vatandaş olmak yeterli.

Bu hayatta hiçbir ideolojiyi, fikri, aidiyeti, mensubiyeti, mesleği, duruşu, kuruşu, yani hiçbir şeyi ailemden daha fazla sevmiyorum ve onlardan daha önemli bir yere koymam. Siyasetle falan işim olmaz anlayacağınız. Kendi fikirleri olan, özgür düşünebilen bir insanım sadece.”

Fatih Altaylı Kimdir?

Şahan Gökbakar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler