Ana SayfaDedikoduArda Kural'dan Yeni Proje Müjdesi

İlgili Postlar

Arda Kural’dan Yeni Proje Müjdesi

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, Melis Güvenç’in Youtube programına katıldı. Arda Kural’dan yeni proje müjdesi geldi.

“Annem Bana Ders Vermek İçin Polise Şikayete Etti”

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken psikoz tanısı konulan ve bir süre akıl hastanesinde tedavi gören Arda Kural, sokakta yaşamak zorunda kaldı. Sokakta kaldığı günlerden bahseden Arda Kural, “Bir gün anneme gittim ve o psikolojideyken bana olan davranışlarını yanlış anladım. Sonra o zamanki bir hisle anneme ‘seni öldüreceğim’ dedim. O da bana bir ders vermek için polisi çağırdı. Polisler eve gelip beni oradan uzaklaştırdı. Son 3 gün falan dışarıda kaldım” dedi.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Canlı Yayında Biraraya Geldi!

Arda Kural: Annem Şikayet Edince Sokakta Yaşamaya Başladım

İsteyerek sokakta kalmadığını belirten Kural, sözlerine şöyle devam etti: “Benimki gerçekten öfke bozukluğuydu, psikolojim çok bozuktu. Annem beni düzeltmek için uğraştığı için bana o şekilde davranmış. Bunu çok sonra anladım. Hatta sokakta kaldığım zaman soğuktan donarak ölecektim. Sonra annem beni eve aldı. Kimse isteyerek sokakta kalmaz zaten.”

Arda Kural kimdir?

Arda Kural’dan Yeni Proje Müjdesi

Zor günleri geride bırakan Arda Kural, son olarak önceki gün Melis Güvenç’in Youtube programına konuk oldu. Kural, programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Oyuncu, “Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim” ifadelerini kullandı.

“Şimdi Kendimi Güçlü Hissediyorum”

Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu belirten Kural, “Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. ‘Siz nesiniz’ diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum” diye konuştu.

10 yıllık süre içinde hiç ilişkisi olmadığını da anlatan Arda Kural, aşka inanmadığını söyleyerek, “Aile kurmak istemiyorum. Şu an aile kurarsam zaten çok tuhaf olur. 10 yıl içinde hiç ilişkim de olmadı. Aşk yaşamayı kim istemez, ama aşk iğrenç bir şey. Zaten manyak olmuşum, bunun üzerine bir de aşk yaşayacak halim yok” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler