Ana SayfaÜnlülerNeslişah Alkoçlar'ın güzellik sırları

İlgili Postlar

Neslişah Alkoçlar’ın güzellik sırları

Neslişah Alkoçlar’ın güzellik sırları… Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın güzel eşi Neslişah Alkoçlar’ın güzellik sırları ortaya çıktı. Neslişah Alkoçlar güzelliğini neye borçlu? Hangi sırları var? Güzelliğinin ardında hangi sır yatıyor?

Neslişah Alkoçlar’dan eşi Engin Altan Düzyatan için romantik doğum günü kutlaması

Neslişah Alkoçlar’dan önemli sırlar

Neslişah Alkoçlar Düzyatan, güzellik sırlarını MAG okurları için paylaştı. Estetik güzellik ile ruh güzelliği birleşmediği sürece güzelliğin eksik kalacak bir kavram olduğunu söyleyen güzel anne, bakım sırlarını da MAG Ekim sayısı için verdiği özel röportajında anlattı.

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

Neslişah Alkoçlar’ın güzellik sırları

Güzelliğin bir bütün olduğunu ve estetik güzellikle ruhun güzelliğinin birleşmediği sürece güzelliğin eksik kalan bir kavram olduğunu söyleyen Neslişah Alkoçlar Düzyatan olmazsa olmazlarını da anlattı: “Ruhu tatmin edebilmek için meditasyon, bedeni taze tutabilmek için spor, kendimi geliştirebilmek için ise seyahat etmek ve kitap okumak olmazsa olmazlarımdır. Spor, çocukluğumdan beri hayatımda var. Uludağ’da büyüdüğüm için Milli Takım kayakçısıydım, aynı zamanda Milli Takım snowboard oyuncusuydum. İkisinde aynı anda Milli Takım’da olan tek sporcu benim Türkiye’de hala… Şu anda da aktif bir şekilde spor yapmaya devam ediyorum. Kayak yapamıyorum ama her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum.” diye konuştu.

Haydi kitapçıya

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in kapak yıldızı olduğu MAG Ekim sayısı, sevilen oyuncular ile yaptığı özel röportajları, birbirinden iddialı moda çekimlerinin yer aldığı sayfaları ve Fashion Week özel dosyası ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Neslişah Alkoçlar Düzyatan, uzun zamandır TRT1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da baş rol olarak yer alan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi. Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeklerini kucağına aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler