Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül'den İmalı Paylaşım

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’den İmalı Paylaşım

Kanal D’nin yeni dizisi olan Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün set dışındaki samimi halleri, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından Neslihan Atagül’den imalı paylaşım geldi.

Kadir Doğulu’nun Rol Arkadaşı Serra Arıtürk’le Olan Samimi Görüntüleri Olay Oldu…

Aşkın Tarifi adlı yeni dizinin başrol oyuncularının set dışındaki sosyal medyaya yansıyan samimi görüntüleri, kullanıcıların tepkilere sebep oldu. Fazla sayıda sosyal medya kullanıcısı, güzel oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu’nun, rol arkadaşıyla set dışında samimi görüntülere sebep olmasının çok yanlış olduğunu ifade ettiler…

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları olan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, geçtiğimiz gün Instagram’ da canlı yayına geçerek kullanıcıların merak ettikleri soruları yanıtladılar. Aşkın Tarifi’ nde birbirini deli gibi seven fakat bir türlü kavuşamayan ikiliyi oynayan sanatçıların, şarkı söylerken ki o samimi halleri kullanıcıları fena kızdırdı.

Romantik Müzik İle Bakışıp Yakınlaştılar…

Çiftin canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması Çok Kısa sürede sosyal medyada olay haline gelen çiftin görüntülerde romantik müzik ile birbirlerine bakmaları ve samimice yakınlaşmaları çığ gibi çoğalan teklili yorumlara neden oldu.

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül’den İmalı Paylaşım

Bir muhabirin sorduğu “Eşinizin tepkisi ne oldu?” sorusuna yanıt veren Doğulu, “Neslihan evde. Ankara’dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa…” diye cevap verdi.

Serra Arıtürk ile samimi pozları gündem olan Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den imalı paylaşım

Sosyal medyada tepki toplayan görüntülerin ardından gözler Neslihan Atagül’e çevrildi. Bir süre sessizliğini koruyan Atagül, Instagram hesabı üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp “Durun! Biraz güleceğim” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler