Ana SayfaDizilerNefes Nefese ilk bölümü ile nefesleri kesti! Reytingi nasıl olacak?

İlgili Postlar

Nefes Nefese ilk bölümü ile nefesleri kesti! Reytingi nasıl olacak?

Star TV’de bu akşam Nefes Nefese ilk bölümü ile ekranlara geldi. Nefes Nefese ilk bölümü ile sosyal medyada da en çok konuşulan dizi olurken dizi şimdiden büyük bir beklenti yarattı

Yaz döneminde ekranlara gelen ve kış döneminde de devam etmesi planlanan Nefes Nefese ilk bölümü ile yayınlandı. Yayınlanan ilk bölüm sonrasında dizi hakkında genel değerlendirmeler yapılırken sosyal medyadan ünlü isimlere kadar herkes dizinin ilk bölümüne geçer not verdi.

Nefes Nefese oyuncu kadrosu

Nefes Nefese ilk bölümü nasıl geçti?

Dizinin ilk bölümünde birbirinden habersiz Rüya Kıran ve Yusuf Alacan’ın birbiriyle havaalanında denk gelmesi dikkat çekti. Berlin’deki hayatını bırakarak annesini bulmak ve bir kez bile olsa görmek için Suriye’ye geçiş yapan Rüya, diğer yanda ile ailesini terk ederek yıllar boyunca evine dönmeyen Yusuf’un eve dönüşü. Bu ilk tesadüfün ardından Yusuf ile Rüya’yı hayatın sürprizleri bırakmaz. Yusufların arazisinden geçen Rüya’nın ailesi ortalığı karıştırırken bu kişilere karşı gelmeye çalışan Yusuf ve ailesi, iki ismin yeniden karşı karşıya gelmesini sağlar. Babalarının kaçırılması ile birlikte onun peşine düşen Yusuf, karşı taraftan Suriye’ye geçmeye çalışan Rüya’yı kaçırır. Rüya’nın peçesini açtıktan sonra onun havaalanında gördüğü kız olduğunu anlayan Yusuf büyük bir sürpriz yaşar. İki aile karşı karşıya gelirken araya devlet güvenliği de girer.  İlk bölümü ile hikaye net bir şekilde anlaşılırken, şimdiden bir sonraki bölüm merak edilmeye başlandı.

Nefes Nefese fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm sonrasında en çok merak edilenlerden birisi de Nefes Nefese fragmanı oldu. Fakat henüz Nefes Nefese fragmanı paylaşılmadı. Yarın itibari ile dizinin daha derin değerlendirilmesinin yapılması beklenirken eleştirmelerin dizi için neler söylediği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler