Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı final bölümü mü yayınlanacak? İşte diziden sürpriz karar!

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı final bölümü mü yayınlanacak? İşte diziden sürpriz karar!

Star TV’de yayınlanan Kalbimin Sultanı final bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte diziden gelen detaylar.

Kalbimin Sultanı, tanıtım bölümünde büyük bir beklenti yaratsa da bugüne kadar yayınlanan bölümlerle reytinglerde beklentiler gerçekleşemedi. Son bölümlerin hemen ardından Kalbimin Sultanı final bölümü ile ekranlara veda edecek şeklinde pek çok haber gündemde yer alırken, dizi için Star TV tarafından yayınlanan son fragman ile birlikte Kalbimin Sultanı’nın final yapacağı kesinleşti.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

Kalbimin Sultanı final bölümü ile dizi nasıl bitecek?

Kalbimin Sultanı final bölümü ile birlikte dizinin nasıl sona ereceği, yayınlanacak son bölüm ile birlikte öğrenilecek. Star TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Kalbimin Sultanı yerine dün akşam Nefes Nefese yayınlandı. Yeni bölümü ile ekranlara iddialı bir şekilde giriş yapan dizi bundan sonraki dönemde Çarşamba akşamlarında Star TV’nin en büyük kozu olacak. Yeni dizinin başlaması ile birlikte ise Kalbimin Sultanı final sonrasında ekranlara veda edecek. Reytinglerin kötü olması nedeniyle gün değişikliği de uygun görülmediği için dizi son bölümü ile ekranlara elveda diyecek.

Kalbimin Sultanı final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kendi gününde yayınlanmadığı için dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak edilmiş durumda. Kalbimin Sultanı final fragmanı ile birlikte dizinin 6 Ağustos Pazartesi günü yayında olacağı belirtildi. Türkiye ile Rusya’nın ortak yapımı olarak ekranlara gelen ve romantik komedi türünde farklı bir tarihi dizi olarak dikkat çekmesi beklenen dizi, reyting kurbanı diziler listesine eklenecek.

Kalbimin Sultanı final fragmanı yayınlandı

İşte Kalbimin Sultanı final bölümü,

Kalbimin Sultanı son bölümde neler olmuştu?

Dizinin yayınlanan son bölümünde ise Sultan MAhmud ile yeniçeriler arasında yaşananlar ekrana taşındı. Esamelerin toplanması ile birlikte donanmaya bütçe ayıran Sultan Mahmud, esamelerin toplanması nedeniyle hedef haline gelir. Yeniçerilerin ayaklanması ile birlikte sarayda büyük bir panik başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler