Ana SayfaDizilerTalat Bulut'un Yasak Elma'daki akıbeti ne olacak?

İlgili Postlar

Talat Bulut’un Yasak Elma’daki akıbeti ne olacak?

Talat Bulut’un Yasak Elma’daki akıbeti ne olacak? Taciz iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut’un, Yasak Elma dizisindeki rolü ne olacak? Talat Bulut dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı mı? Talat Bulut’un akıbeti ne olacak?

Talat Bulut’a Mahsun Kırmızıgül’den Destek!

Talat Bulut Yasak Elma dizisinden çıkarıldı mı?

Yasak Elma isimli dizi de rol alan usta oyuncu Talat Bulut, dizinin sezon finali yapacağı bölümün çekimleri sırasında set çalışanını taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. 19 yaşındaki set çalışanı genç kız, Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Bununla birlikte, günlerde konuşulan taciz iddiasının ardından Talat Bulut’un Yasak Elma dizisindeki akıbeti merak konusu oldu.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut’un akıbeti ne zaman belli olacak?

Talat Bulut’un Yasak Elma dizisindeki akıbeti ile ilgili Milliyet yazarı Sina Koloğlu bir yazı kaleme aldı. Koloğlu, yazısında şu ifadelere yer verdi: Kuşkusuz yeni sezonun en çok merak edilen dizisi, ‘Yasak Elma’… Sezon finalini, Talat Bulut’un kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasıyla yaptı. “Savcının kararını bekliyoruz” diyor yapımcı tarafı. “Tacizden dava açılırsa, başka bir oyuncuyla devam edeceğiz” diyorlar. ‘Peki B planı var mı?’ diye sordum. “Karara göre, yeni oyuncu arayışına gireceğiz” dediler. Aslında kesin vardır. En azından kendi aralarında dillendirilmiştir durum. Haklı olarak, şimdilik açık verilmiyorlar. Yeni bölüm çekimleri ağustos sonu gibi başlayacak. Karar ne zaman belli olacak? “En geç ağustos ortası” dediler.

Bir daha böyle bir şey yaşanmasın diye olayın üzerine gideceğim

Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia ettiği sert çalışanı “Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve bir çok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak.” şeklinde konuşmuştu.

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler