Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'in Büyük Tepkisine Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Büyük Tepkisine Açıklama Geldi!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’e Bodrum Belediyesi cevap vermekte gecikmedi. Sevilen oyuncu neden Bodrum Belediyesi ile karşı karşıya geldi? Ne tepki gösterdi? İşte detaylar..

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten sevenlerini üzen karar!

Sen Hayırdır Bodrum Belediyesi

Çeşitli sosyal sorumluluk projelerine olan katkısı ile de yakından tanıdığımız ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesinin Ortakent Yahşi’de bir plaja astığı pankarta büyük tepki gösyermişti. Belediyenin astığı pankartta yazan “Sahilde evcil hayvan gezdirmek, denize sokmak yasaktır ” sözlerine; “Sen hayırdır Bodrum Belediyesi? Deniz sizin mi? Ne hakla hayvanların girmesine karışırsınız? Bu nasıl bir bencillik” şeklinde tepkisini dile getirmişti.

Bergüzar Korel kimdir?

Mavi Bayrak Kriterleri

Kısa süre içinde, ünlü ve sevilen sanatçının bu tepkisine hem hayranlarının hem de hayvan severlerin verdiği destek üzerine Bodrum Belediyesi bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Belediye yetkililerinin yaptığı açıklamada ilgili tabelanın Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın mavi bayrak kriterlerinin gereği olduğu için sahile asıldığını belirtildi. Açıklamanın devamında ise “Son günlerde sosyal medyada yer alan paylaşımda, Mavi Bayraklı bir plajımızda bulanan tabela ile ilgili çok sayıda ileti almaktayız. Söz konusu bu tabela, Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı ile yapılan protokolde uymak zorunda olduğumuz; “Mavi Bayraklı Plajlar Zorunlu Kriteri” olan 23. madde gereği koyulmuştur. Bodrum Belediyesi olarak özellikle sokakta yaşayan minik dostlarımızın hayatlarına en iyi şekilde devam edebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve onlarsız bir yaşam düşünmüyoruz. Geçtiğimiz günlerde belediyemizin almış olduğu “Yılın Doğa Dostu Şehri” ödülü çalışmalarından birisi olan modern çevre ve hayvan dostu doğa plajımız Gümüşlük’te yakında halkımızın ve minik dostlarımızın hizmetine girecektir. Tüm sevimli dostlarımız için bu ve buna benzer projelerimiz daha önceden olduğu gibi bundan sonra da hayata geçirilmeye devam edecektir. Halkımıza bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve anlayış için teşekkür ederiz” denildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler