Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar ikizleriyle tatilde

İlgili Postlar

Ebru Yaşar ikizleriyle tatilde

Ebru Yaşar ikizleriyle tatilde. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, eşi Necat Gülseven ve ikiz bebekleri ile birlikte tatile çıktı. Yaşar, çocukları ve eşi ile birlikte tatil yapmanın tadını çıkarıyor. İşte detaylar…

Ebru Yaşar anne ve babalara seslendi

Ebru Yaşar eşi ve çocuklarıyla tatilde

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, eşi Necat Gülseven ve Ebrusu ve Hasan Poyraz ile birlikte tatil yapıyor. Tatil rotası olarak Bodrum’u tercih eden çift, önceki gün bir beachte basın mensuplarının objektifine yansıdı.

Ebru Yaşar kimdir?

Ebru Yaşar ikizlerini gezdirdi

Yeni albüm hazırlıklarına başlayacağını ifade eden Ebru Yaşar, havaların sıcak olmasından dolayı ikizlerini gezdirmek için akşam üzeri saatlerini tercih ettiği dikkat çekti. Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven, bebek arabalarına oturttukları ikizlerini gezdirdiler.

Ebru Yaşar anne ve babalara böyle seslendi

Geçtiğimiz haftalarda Balıkesir’de bir düğün organizasyonunda sahne alan Ebru Yaşar, sahneden anne ve babalara şöyle çağrıda bulunmuştu: Sizden tek ricam; çocuklarınızı vatan ve millet sevgisiyle yetiştirmeniz. Bu milletin geleceği parlak, zeki ve atik gençlere ihtiyacı var. Bunun için ilk adımları da evde anne-babaları olarak bizler atacağız.

Ebru Yaşar’dan Hülya Avşar’a tam destek

Ebru Yaşar, son olarak bir hayranı tarafından takip edilen Hülya Avşar hakkında sözleri ile gündeme gelmişti. Ebru Yaşar, Hülya Avşar’a destek olarak “Sanatçılar ile hayranları arasındaki ilişki başka bir şeye benzemez. Sizi severler, beğenirler, var ederler. Bizler bunu biliriz. Zaten hayranına saygı göstermeyen bir sanatçı, sanatçı olarak varlığını devam ettiremez. Ancak öyle şeyler oluyor ki, kimi zaman bu ilişki hayranlık boyutunu aşıp tacize varabiliyor. Hülya Avşar, hayranlarının kendisini takip ettiğinden habersiz sahilde yürüyüşe çıkmış. Dalgın dalgın sahilde yürürken, İstanbul’dan gelen hayranları bir anda arkadan yaklaşarak ünlü sanatçıya sarılmış. Doğal olarak çok korkmuş. Bir anda çığlıklar atarak ellerinden kurtulmuş. Tabii ortalık karışmış. Mesele anlaşılmış ama Hülya Avşar uzun süre kendisine gelememiş. Daha sonra emniyete başvurmuş. Avşar’a geçmiş olsun diyorum.” demişti.

Ebru Yaşar, 23 Haziran 2015 tarihinde bir buçuk yılboyunca aşk yaşadığı Necat Gülseven ile nikah masasına oturmuş, ikiz bebek dünyaya getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler