Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Bergüzar Korel, Yeni Filminin Çekimlerini Anlattı...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, Yeni Filminin Çekimlerini Anlattı…

Ekranın ünlü oyuncu çifti Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ekranın sevdiği ünlülerden. Ünlü çift başarılı oyunculuğu ile Vatanım Sensin dizisine damga vurmuşlardı. Vatanım Sensin dizisinde Azize ve Cevdet karakterleriyle izleyicinin bir kez daha beğenisini kazanan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten hayranlarını üzecek kararla ekranda olmayacaklarını söylemişti. Fakat oyuncu Bergüzar Korel yeni filmi ile gündemde yer alacak. İşte Detaylar…

Halit Ergenç Yorumlara Kızdı!

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 1 Yıl Ekranda Olmayacak!

Ekranda fırtınalar estiren Vatanım Sensin dizisi, final bölümü ile geçtiğimiz sezon ekrana veda etmişti. Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel, iki senedir başrolünü oynadıkları Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’ dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekildi. Ünlü çift 1 yıl ekranda olmama kararı almıştı….

Bergüzar Korel kimdir?

Halit Ergenç kimdir?

Bergüzar Korel, Film Çekimlerinde…

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Ünlü oyuncu Halit Ergenç çifti Vatanım Sensin dizisinin Final yapması ardından aldıkları kararda maalesef geri adım atmayacaklarını duyduk. Oyuncu çiftten güzel oyuncu Bergüzar Korel, projeleri devam ederken verdikleri kararın arkasında olduklarını söyledi. Dizi biter bitmez imaj değişikliğine giden ve saçlarını kestiren Bergüzar Korel, kısa bir tatilin ardından setlere dönmüş ve başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı film ile çalışmalara başladı. Ağustos ayının ortalarında bitecek olan filminin çekimlerinin güzel geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, yeni sezonda ekranda olmayacaklarını söyledi. Daha önce karı koca olarak aldıkları kararın arkasında durduklarını söyleyerek “kararımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz yok” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler