Ana SayfaDizilerNefes Nefese dizisinin zamanlaması yanlış mı?

İlgili Postlar

Nefes Nefese dizisinin zamanlaması yanlış mı?

Nefes Nefese dizisinin zamanlaması yanlış mı? Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına adım atan Nefes Nefese dizisi yanlış zamanda mı başladı? Detaylar haberimizde…

Nefes Nefese dizisinin yankıları

Nefes Nefese’nin zamanlama problemi mi oldu?

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile izleyici karşısına geçen Nefes Nefese isimli yeni dizi, ilk bölümü ile dikkat çekti. İddialı bir başlangıç yapan dizinin zamanlaması yanlış mı? Gazetevatan’dan Oya Doğan, “Nefes Nefese’nin zamanlamasına itirazım var” başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte Doğan’ın dikkat çeken o yazısı:

Nefes Nefese Oyuncu Kadrosu

Yaz sezonu televizyonculuk açısından pek bereketli geçmiyor. Star TV’de ekrana gelen Erkenci Kuş dışında 6 reyting barajını aşan ne bir dizi, ne de bir program var. Erkenci Kuş’un da rakipleri 3-4 reyting bandında gezerken, dizinin 8-9 gibi reytinglere ulaşması büyük başarı ama bir yandan da şaşırtıcı. Bütün hafta ekran karşısına geçmeyen izleyici salı akşamı sözleşmiş gibi Erkenci Kuş’ta buluşuyor. Bakalım, bu cümleleri ağustos ayının son haftası ve eylülde kurabilecek miyiz? Gelelim Star TV’nin aldığı diğer karara… Geçtiğimiz sezon için hazırlanan ama ertelenen, Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi isimlerin rol aldığı, heyecanla beklediğim Nefes Nefese 1 Ağustos’ta başlıyor. Bence zamanlaması olmadı. Bu sıcakta, izlenme oranları düşmüşken, orada tüm karakterler kalın kalın giyiniyorken Nefes Nefese ilk bölümde zorlanabilir. İzleyicinin fark edip, hikayeye girebilmesi için zamana ihtiyacı var. Onlar için bu zaman havanın daha serinlediği bir zamana denk geliyor. Şimdi bu kadın havaya neden bu kadar taktı dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü meteorolojinin bir diziyi tutturmada çok önemli olduğuna inanıyorum. Karanlık bir hikayeyi, üstelik 140 dakika reklamsız, 35 derece sıcakta izleyiciye anlatmanın kolay olmadığını biliyorum. Umarım ben yanılırım. Nefes Nefese haftaya çarşamba muhteşem bir başlangıç yapar. Tanıtımlarını izlediğimde ben meraklandım, inşallah bölümde de aynı merak unsuru, heyecan vardır.

Oya Doğan, bu yazısını dizinin başlamasından biraz zaman önce yayınlamıştı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından düşüncelerini aktaracağı yeni yazısı merakla beklenmeye başladı.

Nefes Nefese dizisi, ilk bölümü ile izleyiciden tam not almayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler