Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid ABD ilişkilerine nasıl gönderme yaptı?

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid ABD ilişkilerine nasıl gönderme yaptı?

Son dönemlerde Türkiye ile Amerika arasında yaşanan gerilime Payitaht Abdülhamid ABD göndermesi ile dahil oldu. İşte detaylar.

Türkiye’nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, yayında olmamasına rağmen gündemdeki olaylara kayıtsız kalamadı. Payitaht Abdülhamid ABD ile olan ilişkilere gönderme yapan bir mesajla sosyal medyada yer alırken bu mesaj kısa sürede en popüler içeriklerden birisi haline geldi.

Payitaht Abdülhamid nasıl final yaptı?

Payitaht Abdülhamid ABD için mesaj yayınlandı

Payitaht Abdülhamid dizisinde son günlerde dünyanın gündeminde olan ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım tehdidi üzerine gönderme yaptı. “İndirin o ayağınızı!” notu ile paylaşılan özel sahne oldukça dikkat çekti.

Tarihi mesaj!

Sultan Abdülhamid Han ile görüşmek için saraya gelen ve sultanı beklemeye başlayan ABD temsilcisi Tahsin Paşa’nın bacak bacak üstüne attığını gören Sultan bu tablo karşısında “İndirin o ayağınızı” der. Bu uyarı sonrasında Tahsin Paşa ise “Affedersiniz, bir Osmanlı paşasının karşısında olduğumu unutmuşum” der. Bu yanıt üzerine Sultan ikinci cevabı verir ve “Osmanlı paşasının karşısında olduğunuz için değil, Halife’nin sarayında olduğunuz için indireceksiniz ayağınızı.” der. Bu sahnelere yorum yağarken pek çok kişi dizi üzerinden tepkisini dile getirdi.

Yeni sezon tanıtımının da paylaşılması ile birlikte dizi şimdiden konuşulmaya başlanırken sosyal medyada gösterilen ilgi oldukça fazla. Dizinin verilen arada sevenleri tarafından oldukça özlendiği de yapılan yorumlarda görüldü.

İşte Payitath Abdülhamid 3. sezon tanıtımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler