Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid 54.Bölüm Fragman (Sezon Finali) yayınlandı

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid 54.Bölüm Fragman (Sezon Finali) yayınlandı

TRT 1’in sevilen dizilerinden birisi olan Payitaht Abdülhamid 54. Bölüm fragmanı ile şimdiden konuşuluyor. İşte Payitaht Abdülhamid 54. bölüm fragmanı ve detaylar.

TRT 1’de yayınlanan tarihi dizilerden bir diğeri olan Payitaht Abdülhamid, yayınlandığı gün itibari ile 53 haftayı geride bıraktı. Yayınlanan bölümleri ilgili ile takip edilen dizi için yeni bölümler merak edilirken, Payitaht Abdülhamid 54. bölüm fragmanı ile yeni bölümde yaşanacaklar hakkında bilgi almak da mümkün duruma geldi.

Payitaht Abdülhamid gelecek sezon devam edecek mi?

Payitaht Abdülhamid dizisinde bu hafta neler olacak?

Payitaht Abdülhamid dizisinde bu hafta yaşanacaklar şöyle;

Parvus konusunda ciddi bir şüphesi olan Abdülhamid, bu konuda yanılmaz. Parvus’un yaşadığını gören ve bu duruma oldukça sinirlenen Abdülhamid, dikkatli olmaya çalışır. Fakat hanedanı yok etmek adına büyük bir kararlılığı olan Parvus, bu aşamada Fehim Paşa’yı kullanmayı ister. Fehim Paşa kendisine kurulan tuzaktan bihaber olurken tuzağa düşer. Deşifre olan Tevfik Paşa ise zor günler geçirir. Abdülhamid’in huzuruna çıkan Tevfik Paşa’nın affedilmesi için tek şartı eksiksiz olarak yerine getirmesi gerekir.

Payitaht Abdülhamid 54. Bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler