Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMüziğin Yeni Jönü Cem Aslan İkinci Teklisini Çıkardı

İlgili Postlar

Müziğin Yeni Jönü Cem Aslan İkinci Teklisini Çıkardı

2018 yılında çıkardığı ilk şarkısı ‘Yanıyorum Alev Alev’in ardından piyasada adından söz ettiren yakışıklı şarkıcı Cem Aslan uzun bir aranın ardından yeni şarkı haberi geldi. Müziğin yeni jönü Cem Aslan ikinci teklisini çıkardı. İşte ünlü şarkıcının yeni projesiyle ilgili tüm detaylar;

“Yanıyorum Alev Alev” Çok Sevildi

Çocukluğundan beri kendisini müziğe adayan Cem Arslan için bu single büyük bir öneme sahipti. Hayatında pek çok sıkıntı yaşa da müzik tutkusuyla hayata dört elle sarılan Cem Arslan bu single ile birlikte büyük bir çıkış yaptı. Cem Arslan’ın 2018 senesinde çıkardığı ilk single albümü “Yanıyorum Alev Alev” müzik severler tarafından çok beğenildi..

Cem Arslan’dan Açıklama

Virüs yüzünden zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda herkese ilaç olması amacıyla şarkısını çıkardığını söyleyen Cem Arslan sözlerine “Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Aranjesinden makyaj sanatçımıza kadar herkes benim için çok değerli. İyi ki varlar. Gerek şarkımız gerek klibimizle ilgili olumlu baya mesaj aldık. Tabi bu geri dönüşler insanı mutlu ediyor. Emek verdiğiniz bir işin değer görmesi kadar tatmin edici bir duygu daha yok. Bu başarı asla şahsım adına değil, tüm ekip arkadaşlarım adınadır. Biz bu yolu birlikte yürüdük. Sonuna kadar da yürümeye devam edeceğiz. Şarkımıza sahip çıkan sevenlerimize sonsuz teşekkürler. Dilerim ki şu zor günlerde şarkımız size iyi gelir, uğur getirir…” açıklamasıyla devam etti.

Cem Arslan Kimdir?

Müziğin Yeni Jönü Cem Aslan İkinci Teklisini Çıkardı

2 yıl aradan sonra yeni single albümünü dinleycileriyle buluşturan Cem Arslan’ın “Yalnızlık Kaderim” şarkısı duygusal yapısıyla dinleyicilerinin içini ısıtacak. Sözü ve müziği Cem Arslan imzası taşıyan “Yalnızlık Kaderim” şarkısının aranjesi Doğu Kılıç, klip yönetmenliğini ise Enes Bilal Taşçı üstlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler