Ana SayfaKimdirCem Arslan Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Arslan Kimdir?

“Yanıyorum Alev Alev” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Cem Arslan kimdir? Cem Arslan kaç yaşında? Cem Arslan albümleri neler? Cem Arslan aslen nereli? Cem Arslan hangi burç? Cem Arslan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cem Arslan Kimdir? Cem Arslan Kaç Yaşında? Cem Arslan Aslen Nereli?

Cem Arslan 1 Ocak 1990 senesinde Amasya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Amasyalı olan Cem Arslan, Oğlak burcudur.

Cem Arslan Kimdir?

9 yaşında ailesiyle İstanbul’a gelen Cem Arslan’ın müziğe olan ilgisi ce yatkınlığı çocukluğuna dayanmaktadır. Maddi nedenlerden dolayı okula devam edemeyen ve 13 yaşında üretim firmasında işe başlayan genç müzisyen, müziği hiç bırakmaz. Hayatında ilk defa bir orkestra gördüğünde aşık olduğunu dile getirerek müziğe olan tutkusunu vurgulayan Cem Arlan, işten eve geldiğinde yorgun olmasına rağmen müzikle ilgilenmeyi bırakmadığını ve şarkı sözleri yazarak kendini geliştirdiğini anlatıyor.

3 erkek kardeşten en küçükleri olan Arslan, kendisinden büyük olan ortanca abisiyle birlikte para biriktirip, ailesinden gizli müzik aletleri satın alarak gizli gizli besteler yapan Cem Arslan askerlik döneminde müziğe dört elle sarılmıştır. Askerlikte emekli paşalara şarkılar söyleyerek sahneye adım atan Cem Arslan 2018 yılında ilk çalışması “Yanıyorum Alev Alev”i piyasaya sürerek bir dönüm noktasından geçen Cem Arslan, geçtiğimiz günlerde ikinci şarkısı “Yalnızlık Kaderim”i dinleyicilerinin beğenisine sunmuştur.

Cem Arslan Albümleri

  • 2020 – Yalnızlık Kaderim
  • 2018 – Yanıyorum Alev Alev
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler