Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal'dan Gündem Yaratacak Açıklama...

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Gündem Yaratacak Açıklama…

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, magazin gündeminde çok konuşulacak itirafların altına imzasını attı. Posta haberden  Alev Gürsoy Cimin’in sorularını tüç içtenliğiyle yanıtlayan usta şarkıcı, ‘Melis Sürşurup ve eski eşi Emina Jahovic hakkında da çok konuşulacak şeyler söyledi.. Detaylar Haberimizde..

Mustafa Sandal’dan Gündem Yaratacak Açıklama…

“Hayat yaşamayı ve her şeye rağmen gülmeyi bilene güzeldir. Benim için de güzel. Çok şükür aslan gibi iki evladım gözlerimin önünde büyüyor, onların sportif başarılarıyla, okuldaki performanslarıyla gururlanıyorum. Aramızda muhteşem bir ilişki var. Sağ olsunlar, Türkiye halkı da hâlâ Musti’sini dinliyor, seviyor. Ee daha ne olsun. Mutluyum ben…….

“Ruhumu da Dinç Tutuyorum Ben.”

……..Sanatçının yaşı yoktur. Şimdi sen, 1996’da eşlik ettiğin ‘Araba’yı ya da 1998’de dans ettiğin ‘Aya Benzer’i dinlediğinde hâlâ aynı duyguları yaşıyorsan, hatta daha da coşkuyla seviyorsan o şarkıları yazan adamın yaşı yoktur. Her döneme, nesle dokunabilen şarkılar ölümsüzdür, yaşı yoktur. Spor, hayatımın en önemli parçalarından ama ruhun yaşlanırsa onun telafisi pek olmuyor. Ruhumu da dinç tutuyorum ben.”

“Melis Sürşurup İle Evlilik Kararı Vermedik”

Sosyetik güzel Melis Sütşurup ile nasıl barıştınız? şeklinde yöneltilen soruyu yanıtlayan usta sanatçının çarpıcı açıklaması ise şöyle;

“Yaşananları geride bıraktık. Birbirimize iyi geldiğimizi hissettik ikimiz de… Şu an için evlilik kararı vermedik. Sağlıklı ve güzel bir ilişki yürütmek istiyoruz. Çok şükür her şey yolunda gidiyor….”

Melis Sütşurup Kimdir?

“Emina İle Tekrar Bir Araya Gelmemiz Mümkün Değil”

Eski eşi sırp şarkıcı Emina Jahovic ile tekrar bir araya gelmesiyle ilgili iddialara da cevap veren Mustafa Sandal, “Öyle bir şey söz konusu değil. O benim çocuklarımın annesi ve iyi bir dost.” şeklinde ifadeler sarf etti.. Samimi açıklamalarına devam eden Sandal….

“Emina benim çocuklarımın annesi, kıymetlisidir. Benim için de bir dost ve arkadaş. Bu hep böyle kalacak. Takipleşme olayına çok takılmayın. Benim Instagram’da takipleşmediğim çok arkadaşım var. Orası sanal bir dünya ve bizim işlerimizi yürüttüğümüz önemli bir mecra ama gerçek hayat çok başka…” dedi.

“Yaşa Değil Başa Bakarım”

“Yaşa değil başa bakmak lazım” demiş ya eskiler… Ben de o görüşteyim. Yaşa falan takılmam. Zeka yaşı önemli……

………Aşk; bir ruhun bir başka ruha dokunmak istemesi, sevmesi, koruması, içinin kıpır kıpır olmasıdır. Kimi zaman doğaya, kimi zaman anne ve babaya, kimi zaman da karşı cinse… Ben aşk modundan hiç çıkmadım, çıkmam da…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler