Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal 'dan Gelen İtiraf

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ‘dan Gelen İtiraf

Sevilen sanatçı Mustafa Sandal Hakan Gence ile yaptığı röportajda hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sandal Melis Sütşurup ile yeniden barıştığı söylentilerine yanıt verdi. Röportajdan bazı satır başları haberimizin devamında…

Mustafa Sandal kimdir?

Kendimi Sürekli Yeniliyorum

26 yılda pek çok hit ürettiniz. Bunlar sizde nasıl bir ego yarattı?

Öyle bir dönemden geçtim. Bizim dönemde star olanlar zaten o anlamsız egolu durumu tattı. Ben o duygudan çok hızlı uzaklaşıp işime baktım. Hayattaki anahtar kelimem samimiyet. Samimiyetten vazgeçmedim. Ego samimiyeti öldüren koca bir canavar!

Yıllardır farklı kuşaklara hitap ediyorsunuz. Eskimeden devam etmenin sırrı ne?

Kendimi sürekli yeniliyor, zamanı, bu dönemin gençlerinin yaşam tarzlarını iyi analiz ediyorum. Bunları tecrübelerimle ve ruhumla birleştirince her döneme hitap edebilecek şarkılar çıkıyor.

1990’larda Tarkan, Serdar Ortaç, Kenan Doğulu gibi isimlerle bir yarış içinde gösterildiniz. Bu yarıştan galip çıktınız mı?

Başka arkadaşlarım hakkında konuşmayı pek sevmiyorum. Herkes kendi hedeflerinde iyi yerlerde. Benim yarışım hep kendimle. Kendi açımdan baktığımda son iki-üç yılda 90’lar moda ya, hangi mekâna kulak versen iki saatte en az yedi-sekiz Mustafa Sandal bestesi, sözü duyuyorsun. Sosyal medyada insanlar “90’ların yıldızı Mustafa’ydı” diyor ya, işte 2020’li yıllarda o Mustafa’yla yarışacağım.

Bana Güzel Şeyler Hissettiriyor

Önce Eypio, sonra Zeynep Bastık’la düet yaptınız. Onların popülaritesini kullanmakla eleştirildiniz. Ne diyorsunuz?

Her ikisi de çok sevdiğim, iki genç, süper yetenek. ‘Reset’ ve ‘Mod’ şarkılarının sözü ve müziğinde Mustafa Sandal imzası görürsünüz. Ve ben iki genç yıldızımızın da beni kullandığını düşünmedim, tam aksine, müthiş bir sinerjiyi müzikseverlere yansıttık. Soruna böyle cevap vermiş olayım!

Melis Sütşurup’la yeniden barıştığınız söyleniyor. Doğru mu?

Doğru, yeniden görüşüyoruz. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Sağlıklı, güzel bir ilişkimiz var. Mutluyuz ikimiz de, önemli olan da bu. Geçmişe sünger çekip önümüze bakıyoruz. Bana güzel şeyler hissettiriyor, sanırım ben de ona.

Pişman Değilim

Bir kitap yazdınız, olay oldu. Bir daha yazmam diye tövbe ettiniz mi?

Asla, tam aksine “İyi ki yazmışım” dedim. Okuyanlardan çok iyi reaksiyonlar aldım. O kitapta özeleştiriler de var, gençlere örnek olabilecek birçok olay, benim müzikal yolculuğumdan kesitler… Haliyle, amacına, okuyucusuna ulaştı.

“Eski ilişkilerini, aşklarını kullanıyor” diye eleştiriler de aldınız. Ne hissettirdi bunlar?

Üç-beş cılız sesti onlar. Kimse ciddiye almadı, ben de… Çünkü okumadan bir kitap hakkında yorum yapmak insanları komik duruma düşürebiliyor. Gülüp geçtik. Okuyanlar da zaten aşka, kadına iltifat ettiğim satırları gördü, çok sevdi. Yaptığım işin arkasındayım.

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Defne Samyeli’yle ilgili kısım mahkemeye taşındı. Siz kitaptan o bölümleri çıkardınız. Yazdığınıza pişman mısınız?

Pişmanlık yok. Ama kırdıysam çok üzgünüm. Övmek isterken kalp kırmak pek tercih ettiğim bir şey değil. O yüzden koca bir kitabın üç cümleyle anılmasını istemedim ve yeni baskıdan çıkardık. Hani çok da dert etmedik, ekipçe aldığımız olumlu tepkilerden ve kitabın beğenilmesinden memnunuz.

Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz?

Biz bir gün araşır, hallederiz aramızda. Bu konuyla gündeme gelmek çok hoşuma gitmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler