Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç'tan Eşcinsellik Açıklaması

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan Eşcinsellik Açıklaması

Hande Erçel’le ayrıldıktan sonra içine kapanan Murat Dalkılıç geçtiğimiz gün bir YouTube kanalının konuğu oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Murat Dalkılıç’dan eşçinsellik açıklaması geldi. Sözleriyle gündeme damgasını vuran ünlü şarkıcı izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte Murat Dalkılıç’ın o açıklamaları;

Hande Erçel’den Ayrılık Açıklaması

Hande Erçel Murat Dalkılıç ile ilişkilerini bitirdiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşmıştı “Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat’la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum. Murat, hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.”

Murat Dalkılıç İsyan Etti

Murat Dalkılıç Yazı Arkadaşlarıyla Geçirdi

Evlenecekleri haberi beklenirken ayrılık haberiyle hayranlarını şaşkına çeviren Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti arkadaş kaldıklarını açıklasalar da bu ayrılığın üzülen tarafı Dalkılıç olmuş gibi duruyor. Hande Erçel‘le ayrılığından sonra soluğu arkadaşlarının yanında alan Murat Dalkılıç, yazın büyük bir bölümünü konservatuvar arkadaşlarıyla geçirdi.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç’tan Eşcinsellik Açıklaması

Şarkıcı Murat Dalkılıç, Berfu Yenenler’in yeni YouTube programı ‘Ünlü Dedikodusu’na konuk oldu. Dalkılıç burada birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.  Murat Dalkılıç, “Beni bir ara gay (eşcinsel) zannediyorlardı. Bir gün hatta İzmir’deki bir üniversiteye söyleşiye gittim. Binlerce kişinin içinde biri elini kaldırdı, ‘O arkadaşla aranızda ne var?’ diye sordu. Başka bir erkek ünlüden bahsediyor. Güldüm. Komik yani.” dedi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler