Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler Koronavirüse Yakalandı

İlgili Postlar

Eser Yenenler Koronavirüse Yakalandı

Eser Yenenler sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Yenenler’in koronavirüsü evinde dinlenerek geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eser Yenenler kimdir?

Berfu Yenenler kimdir?

Covid-19 Testim Pozitif Çıktı

Eser Yenenler koronavirüse yakalandı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Eser Yenenler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı. Yenenler koronavirüse yakalandığını şu ifadeleri kullanarak açıkladı;

Eser Yenenler’den Bomba Açıklama: “Komediyi Bırakacağım”

“Çok dikkat etmeme rağmen Covid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiriyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit’te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip gerekenleri yapıyorum daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.”

Riske Girmek İstemiyoruz

Eser Yenenler daha önce verdiği bir röportajda pandemi sürecini şehirden uzak, orman içinde bir evde geçirdiklerini belirtmiş ve “Orada vaktimi spor yaparak ve oğlumla geçirdim. Çocukla muhabbete başladım. Daha anne, baba demedi ama bir ara ‘Anni’ dedi. Bugün de ilk defa yemek yemek için evden çıktım. Hep evdeyiz. İkinci dalga meselesinden de tırsıyoruz. O yüzden önlemlerimizi aldık. Çocuk daha küçük. O yüzden hiçbir riske girmek istemiyoruz” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler