Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal-Melis Sütşurup Düğün Yaptı

İlgili Postlar

Mustafa Sandal-Melis Sütşurup Düğün Yaptı

Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018’de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da İtalya’nın başkenti Roma’da nikah masasına oturmuştu. Mustafa Sandal-Melis Sütşurup düğün yaptı.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Evlendi!

Aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle şubat ayında evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bugün Roma’da dünyaevine girdi.

Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikahlarının kıyıldığı öğrenilen çiftin düğünü 11 Haziran’da Marmaris’te yapılacak. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi. Çift, evlilik cüzdanlarının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İkili, 11 Haziran’da da D-Maris’te bir düğün gerçekleştirecek. 80 özel davetliden, gelin ve damada hediye vermek yerine “Engelsiz Yaşam Vakfı”na bağış yapmaları istenecek. Ünlü çift, “Bu özel gecemizde böyle anlamlı bir işe vesile olmaktan dolayı çok mutlu olacağız” dedi.

Mustafa Sandal’dan Aşk Dolu Kutlama

Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Mustafa Sandal, gönderisine, “Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya… O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun…” ifadelerini not düştü. Takipçileri, iki çocuk babası ünlü şarkıcının paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Eşinin bu gönderisine kayıtsız kalmayan Melis Sütşurup ise Sandal’a; “Kaderine, yoluna, hayatına ortak olmak çok özel, çok güzel. İyi ki” sözleriyle yanıt verdi.

Mustafa Sandal Kimdir?

Melis Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal-Melis Sütşurup Düğün Yaptı

Ünlü çift 3 Haziran’da İtalya’nın başkenti Roma’da nikah masasına oturdu. Çiftin düğünü bu akşam Marmaris’te gerçekleşti. İşte düğünden ilk kareler;

Düğünde nikah memuru kılığına giren ünlü komedyen Doğu Demirkol, yaptığı esprilerle konukları güldürdü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler