Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç'tan Sitare Akbaş Açıklaması

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan Sitare Akbaş Açıklaması

Oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, önceki gün Beşiktaş’ta gerçekleşen bir davete katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 38 yaşınbdaki popçu, özel hayatı hakkındaki soruya yanıt verdi. Murat Dalkılıç’tan Sitare Akbaş açıklaması geldi. İşte ünlü popçunun o açıklamaları;

“Bu Sene Albüm Yapacağım”

Müzik çalışmalarından bahseden Murat Dalkılıç, “Bu sene albüm yapacağım. İki ayda bir single ile uğraşmak yerine direkt albüm yapmak istiyorum. Onun heyecanı daha güzel” dedi.

Murat Dalkılıç’tan Sitare Akbaş Açıklaması

Oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş’ın yanında olmaması hakkında da konuşan şarkıcı, “Onun ayrı işleri var. Bu yüzden genelde çoğu davete tek tek gidiyoruz. Sıkıntı yok, gayet iyiyiz” ifadelerini kullandı.

“Film Ağırlıklı Gideceğim”

Dizi ve film çalışmaları hakkında ise Dalkılıç, “Birkaç projemiz var. Hem sinema, hem de animasyon. Animasyon biraz daha uzun yıllarımızı alıyor. Film ağırlıklı gideceğim bir süre” şeklinde konuştu.

Murat Dalkılıç kimdir?

Murat Dalkılıç: “Evlilik Düşünmüyorum”…

Murat Dalkılıç, şu an aşk yaşadığı oyuncu Sitare Akbaş ile birlikteliği hakkında samimi açıklamalar gerçekleştirmişti Ünlü popçu; “Evlilik düşüncesi var mı?” şeklinde yöneltilen o soruya, “Şu an yok. Ben bir imzaya bağlı kalarak, biriyle birlikte olmak istemiyorum…” yanıtını vermiş ve sözlerine şu şekilde devam etmişti;

…..Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda, evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum”

Sitare Akbaş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler