Ana SayfaDedikoduKaan Urgancıoğlu Set Karavanıyla Tatilde

İlgili Postlar

Kaan Urgancıoğlu Set Karavanıyla Tatilde

Kaan Urgancıoğlu set karavanıyla tatilde! Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu, Kanal D’de pazar akşamlarına damga vuran ‘Yargı’ dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, sezon finali sonrası soluğu Alaçatı’da aldı. İşte detaylar;

“İnsanlar Bizi Yakıştırıyor”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 40 yaşındaki oyuncu, dizideki partneri Pınar Deniz’le ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Biz çok keyif alıyoruz birlikte çalışmaktan. İnsanlar bizi yakıştırıyor, geçen Pınar söylemiş hakikaten çok hoşumuza gidiyor. Zaten maksat buydu, bizim yakışmamızdı.

“Ben De Bu Kadar Da Olmaz Diyorum”

Dizide her bölümün merak uyandıran bir sonu olması hakkında Urgancıoğlu, “Ben de senaryoyu okuyunca, ‘Bu kadar da olmaz’ diyorum. Hatta 3-4 kere tekrar okuyorum. Senaristimiz Sema’nın (Ergenekon) ellerine sağlık. Her bölüm biz de, seyirci de merak halinde oluyor” açıklamasını yapmıştı.

“İstanbul’un Tadını Çıkarmak İstiyorum”

Başarılı oyuncu, “Bayram ve yaz tatili planları yapıldı mı?” sorusuna ise, “Yazın bir proje gelmezse dinlenmek istiyorum, ailemin yanında olacağım. Bayramda herkes bir yere gidecek, İstanbul boş kalacak. Ben de boş kalan İstanbul’un tadını çıkartmak istiyorum” yanıtını vermişti.

Kaan Urgancıoğlu Set Karavanıyla Tatilde

Kaan Urgancıoğlu, son olarak ‘Yargı’nın sezon finali yapmasıyla soluğu Alaçatı’da aldı. Önceki gün Ilıca’daki evinden çıkarken görüntülenen Urgancıoğlu’nun sırt çantası ve diğer eşyaları ile objektiflere yansıdı.

Evinin yakınında bulunan bir karavana eşyaları yükleyen Urgancıoğlu, kendisini çeken basın mensuplarını görünce karavanın kapısını kapatarak içeri girdi.

Kaan Urgancıoğlu Karavanla Tatilde
Kaan Urgancıoğlu Karavanla Tatilde

Ünlü isim, dışarı çıktığında muhabirlerin “Hayırlı olsun yeni aracınız” demesi üzerine, “Teşekkürler. Bizim sette kullandığımız karavan, bu sene bununla güzel bir tatil olacak inşallah” diyerek Uzaklaştı.

Yakışıklı oyuncunun karavanın arkasına motosikletini de koyması dikkatlerden kaçmadı.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler