Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli ve Selin İmer'den Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’den Çocuk Açıklaması

 4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, önceki gün Emirgan’da bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Muhabirler tarafından soru yağmuruna tutulan Mustafa Ceceli ve Selin İmer’den çocuk açıklaması geldi. İşte ünlü çiftin o açıklamaları;

Mustafa Ceceli’nin Eşi Selin İmer İtiraf Etti!

Son zamanlarda eski eşi ile gündemden düşmeyen ve Türkiye’de birçok insandan tepki alan şarkıcı Mustafa Ceceli, eski eşiyle evliyken Selin İmer’le birliktelik yaşamaya başladığı öne sürülmüş, sonrasında da nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gece Selin İmer Gecce Mekan Ödül Töreni’nde magazin mensublarınca görüntülendi.

Irmak Arıcı İle Mustafa Ceceli’nin Yeni Klibi ‘Mühür’ Yayınlandı!

Selin İmer “Ben Gerçekten Çok Karışırım..”

Gece sonunda magazin gazetecilerini kırmayarak sorularını yanıtlamaya çalışan ünlü çifte  “Birbirinizin kıyafetlerine karışıyor musunuz?” sorusu soruldu. Magazin Gazetecilerinin bu sorusuna sosyetik güzel Selin İmer, “Ben gerçekten çok karışırım, kol düğmesine kadar ama ben de müzik ile ilgili bir şey yapsam Mustafa da bana karışır” ifadeleriyle cevapladı. Bu samimi itirafı sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ise “Selin’in sesi aslında çok güzel evde şarkı söylüyor. Ben çok beğeniyorum”  ifadeleriyle yanıtladı.

Selin İmer Kimdir?

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’den Çocuk Açıklaması

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, önceki gün Emirgan’da bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çift, “Uzun zamandır evdeydik. Bu ilk yasaksız hafta sonunu, sevdiğimiz dostlarımızla değerlendirmek istedik” dedi.

Ceceli, “Serdar Ortaç’ın şarkılarının söyleneceği bir projede olacaksınız. Siz hangi şarkısını söylemek istersiniz?” sorusuna, “Henüz hangi şarkıyı okumak istediğimi düşünmedim. Ama çok güzel bir proje çıkacağına eminim” yanıtını verdi.

2017 yılında nikah masasına oturan ikili, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirtti. Çift, “Her şey çok güzel gidiyor ama şu an için çocuk düşünmüyoruz” açıklamasını yaptı.

Mustafa Ceceli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler