Ana SayfaÜnlülerİbo Show Finalmi Yapıyor...

İlgili Postlar

İbo Show Finalmi Yapıyor…

Uzunca bir ara sonrasında Star TV ekranlarında İbo Show ile yeniden seyircisi karşısına çıkan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki dönemlerde yakaladığı başarıyı sürdüremedimi?. İbo show yoksa finalmi yapıyor? Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

İbrahim Tatlıses’ in Yeni İmajı İbo Show’un Önüne Geçiyor…

İbo Show Finalmi Yapıyor…

Geçmiş dönemde uğradığı bir silahlı saldırı sonrasında sahnelre ve televizyonlara veda etmek zorunda kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses,  9 yıl gibi uzun bir dönemden sonra bir ekran klasiği olan müzik programı İbo Show ‘la tekrar yayın hayatına merhaba demişti.

İbo Show ‘da Yer Kavgasında Flaş Gelişme!

Fakat çok kısa süre sonunda büyükce bir başarı elde edip de yüzleri gülümseten İbo show, reyting kurbanı oldu. Reytingleri aynı gün Star Tv ‘de yayınlanan rakipleri yüzünden zaman geçtikçe düşmeye başlayan İbo Show’un, final yapacağı öne sürüldü.

İbo Show Reytinglerde 8. Sıraya Kadar Düştü…

Star Tv televizyonlarının cumartesi geceleri yayımlanan eğlence programı, aynı gün seyirci huzuruna çıkan rakipleri;Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Kardeşlerim gibi çok güçlü projeler sebebiyle oluşan reytinglerde 8. sıraya kadar indi. Patronlara yaşatmış olduğu hayal kırıklığı sebebiyle İbo Show un, finale ulaşacağı kulislerde konuşuluyor.

Bu konu hakkında kanal yönetim birimi ve sanatçı İbrahim Tatlıses’ten henüz herhangi bir açıklama gelmezken, İbo Show fanatikleri ortaya çıkan bu iddia ile hüsrana uğradılar…

İbrahim Tatlıses kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler