Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım'ın başı dertte!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım’ın başı dertte!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, hayranları yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Arap hayranlarının yoğun ilgisi, Murat Yıldırım’ı evinden etti. Yıldırım, hamile eşini rahat ettirebilmek için evini değiştirmek zorunda kaldı. İşte detaylar…

Murat Yıldırım’ı Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

Murat Yıldırım Arap hayranlarından uzaklaşıyor

Beyefendi kişiliği ve başarılı oyunculuk performansı sayesinde, sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanından geniş hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, özellikle Arap hayranlarının yakın markajı altında. Araplar, Murat Yıldırım’a o kadar hayranlar ki, tur şirketlerinin Murat Yıldırım’ın evine bilet satışı yaptığı bile iddia ediliyor.

Murat Yıldırım kimdir?

Güvenlikli bir sitede oturacaklar

Murat Yıldırım’ın hamile olan eşi İmane El Bani, eşinin Arap hayranları yüzünden sıkıntılı günler yaşamaya başlamış. Ünlü oyuncu, gittikçe hamileliği ilerleyen eşinin daha rahat edebilmesi için Acarkent’ten bir ev satın almaya karar vermiş. Arap hayranlarının evine ulaşmasını engellemek isteyen Murat Yıldırım’ın, güvenlik görevlileri tarafından korunulan bir sitede ev almaya karar verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Murat Yıldırım’ın, kesenin ağzını açtığı ve hamile eşinin konforunu sağlamak adına 3 milyon liralık bir ev satın almaya karar verdiği söyleniyor.

Aman kimse öğrenmesin

Nişantaşı’nda oturan Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani,Acarkent’te taşınacak oldukları yeni evlerinin adresini sır gibi sakladıkları iddia ediliyor. Baba olmak için gün sayan oyuncu Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, yeni evlerine taşınıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler