Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, eşine saldırdı! Polisler güçlükle ayırdı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, eşine saldırdı! Polisler güçlükle ayırdı!

Ebru Şallı ile aşk yaşayan Uğur Akkuş’tan, eşine inanılmaz saldırı! Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş’a asansörde saldırdı. Polis ekipleri ayırmakta güçlük çekti. Detaylar haberimizde…

Uğur Akkuş’un Korkunç İddiası!

Ebru Şallı’nın evli sevgilisi hakkında bomba iddia

Geçen yıl yaz aylarında birlikte tatil yaparken basın mensuplarının objektifine yakalanmaları sonucunda aşk yaşadıkları ortaya çıkan Uğur Akkuş ve Ebru Şallı cephesinde şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Uğru Akkuş’un boşanma aşamasında olduğu eşi Gonca Akkuş’a saldırıda bulunduğu iddiası, gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre; Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş’a asansörde saldırdı.

Ebru Şallı kimdir?

Uğur Akkuş’tan eşi Gonca Akkuş’a saldırı

Ebru Şallı’nın aşk yaşadığı Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş’un psikolojik sorunlar yaşadığını iddia ederek çocuklarının geçici velayetini almıştı. Ancak, tedbir nafakasını ödemiyordu. Gonca Akkuş, icra memurları ve polis ekiplerini de yanına alarak Uğur Akkuş’un Şişli’de bulunan evine gitti. Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş’un tartışmaya başladığı ve Uğur Akkuş’un sinirlerine hakim olamayarak Gonca Akkuş’a asansörde saldırdığı iddia edildi. Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş’u polis ekiplerinin zar zor ayırdığı iddia ediliyor. Uğur Akkuş’un nafaka borcunu ödeyerek haciz işlemini durdurduğu edinilen bilgiler arasında.

İyiyim, zerre korkum yok

Gonca Akkuş, saldırı iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Akkuş, paylaşımında “İyim arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Zerre korkum yok. Memur arkadaşlara minnettarım…” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler