Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Aşk İtirafı!

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Aşk İtirafı!

Ünlü popçu Murat Boz, sosyal medya sayfasından hayranlarının merak ettiği konuları tüm içtenliğiyle cevapladı. Özel hayatıyla da ilgili açıklamalar yapan ünlü popçu Murat Boz’dan Aşk İtirafı Geldi. Detaylar Haberimizde..

Murat Boz’dan Özlem Dolu İtiraf

Murat Boz’dan Aşk İtirafı!

Korona virüs salgını sebebiyle bir süredir evinden ayrılmayan Murat Boz, sosyal medya sayfasından  hayranlarından gelen soruları cevaplamaya çalıştı.

Murat Boz kimdir?

Murat Boz: Hayatımda Kimse Yok!

Geçtiğimiz yıl oyuncu Aslı Enver uzun süren ilişkilerini sonlandıran Murat Boz, sosyal medyada bir takipçisinin “Çok merak ediyoruz. Ne olur bizi kırma. Haberler çıkıyor. Hayatında biri var mı?” sorusuna tüm samimiyeti ile cevapladı.

“Merak Etmenizi Çok İyi Anlıyorum”

Aslı Enver Murat Boz
Aslı Enver Murat Boz

Özel yaşantısıyla alakalı uzun süredir bir demeç vermeyen ünlü popçu; “Merak etmenizi çok iyi anlıyorum. Hayatımda kimse yok. Olursa zaten bilirsiniz, açıklarım” şeklinde ifade etti.

“Çok Dersler Aldım”

Murat Boz, bir hayranınında “Her alanda başarılısın ama senin de pişmanlık duyduğun şeyler vardır. En büyük pişmanlığın ne?” sorusunu ise“Pişmanlık değil ama başıma gelen olumsuzluklardan çıkarttığım dersler çok olmuştur” şeklinde yanıtladı.

40 yaşına giren ünlü popçu, “Dönüm noktanı anlatır mısın?” şeklindeki soruyu da “Birçok dönüm noktam oldu ama sahneye çıktığım ilk an sanırım en dönüm noktamdı” şeklinde cevapladı.

“Dizi, Film Düşünmüyorum”

Diğer taraftan önceki dönemlerde birkaç filmde rol alan Murat Boz, konu hakkındaki sorulara ise “Yeni bir film projesi yok şu an için. Dizi düşünmüyorum” şeklinde cevap verdi.

Murat Boz ve Burcu Bakdur Aşk Mı Yaşıyor?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler