Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu Düşmanlarına Gözdağı Verdi!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu Düşmanlarına Gözdağı Verdi!

Murat Başoğlu düşmanlarına gözdağı verdi! 2017’nin en büyük skandallarından birisine imza atan Murat Başoğlu, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren ünlü sunucu Murat Başoğlu, “Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek.” sözleri ile dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Murat Başoğlu’ndan “Cehennemde yanacaksın” diyen takipçisine küfür!

Murat Başoğlu düşmanlarına gözdağı verdi!

Murat Başoğlu düşmanlarına gözdağı verdi! 2017 yazından yeğeni Burcu Başoğlu ile yakınlaştığı görüntülerinin basına sızmasından sonra zor günler geçiren Murat Başoğlu, düşmanlarına gözdağı verdi.

Geçtiğimiz gün gittiği bir mekan çıkışında kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle kısa bir sohbet gerçekleştiren ünlü sunucu, çok sert tehditler savurdu.

Yeğeni ile yakınlaştığı görüntüleri basına sızan Murat Başoğlu, düşmanlarına gözdağı verdi
Yeğeni ile yakınlaştığı görüntüleri basına sızan Murat Başoğlu, düşmanlarına gözdağı verdi

Murat Başoğlu kimdir?

Hepsini atlattım, ekranlara geri döneceğim!

Yakın bir süre sonra ekranlara geri döneceğini müjdeleyen Başoğlu, kötü günleri geride bıraktığını ifade edip, “Bomba gibiyim. On numarayım. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var… Ekranlara da döneceğiz Allah nasip ederse. Ayrıca Bodrum’da çok güzel projelerimiz var. Hayatımızda hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bazı kötü şeyler yaşadım. Ama hepsini atlattım.” dedi.

Bem bastığım yerde ayağımın izini bırakırım

Yaşadığı skandal sonrasında her kesimden büyük bir eleştiri toplayan Murat Başoğlu, isim vermeden kendisini eleştirenleri şu sözlerle tehdit etti:

“Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar. Allah’a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek.”

Uykuları kaçsın istiyorum!

Yaşadığı skandaldan sonra arada geçen 2 senede düşmanlarını tanıdığını söyleyen Murat Başoğlu, onlardan bir bir hesap soracağını iddia etti.

“Uykuları kaçsın istiyorum” diyerek sert söylemlerde bulunan Başoğlu, “Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım. Allah’ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm… Düşmanlarımı da gördüm. Görmedim değil. Onlardan da hesap soracağım. Benim adım Murat Başoğlu. Öyle kimseden hesap sormaz zannetmesinler. Hepsinden hesap soracağım. Uykuları kaçsın istiyorum çünkü” diyerek tehdit savurdu.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler