Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu'ndan "Cehennemde yanacaksın" diyen takipçisine küfür!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’ndan “Cehennemde yanacaksın” diyen takipçisine küfür!

Murat Başoğlu’ndan “Cehennemde yanacaksın” diyen takipçisine küfür! Geçtiğimiz yıl öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişki yaşadığı haberleri ile gündemde bomba etkisi yaratan ünlü sunucu Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma “Cehennemde yanacaksın” şeklinde bir yorum yapan takipçisine küfür etti. Murat Başoğlu, yazdığı küfürlü yorum ile şaşkınlık yarattı. Murat Başoğlu neden ve nasıl küfür etti? Olay nasıl gelişti? Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu İçin Mahkemeden Karar Çıktı!

Murat Başoğlu’na tepkiler devam ediyor

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yıl teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntülerinin ortaya çıktığı haberleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Başoğlu, o dönem çok sayıda eleştiriye maruz kalmıştı. Ünlü sunucuya hala daha tepkiler gelmeye devam ediyor.

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu’na “Cehennemde yanacaksın” yorumu

Hakkında çıkan haberler döneminde sosyal medyadan uzak kalan Murat Başoğlu, son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından “Ne güzel yanıyor odunlar” notu ile bir video paylaştı. Başoğlu’nun bu paylaşımına bir takipçisinden “Cehennemde sen de böyle yanacaksın” şeklinde bir yorum geldi.

Murat Başoğlu’ndan “Cehennemde yanacaksın” diyen takipçisine küfür

Takipçisinden gelen olumsuz yorumu gören Murat Başoğlu, beklenmedik bir çıkışta bulunarak küfür etti. Başoğlu, takipçisinin yorumuna “Arkadaşlar hayatımda hiç bir sosyal medyada adam satın almadım yazanlara bakılırsa adam değiller, o yüzden para etmezler burada olmak istemeyen s… olup gitsin.” diye küfürlü bir yanıt verdi.

Murat Başoğlu'ndan "Cehennemde yanacaksın"
Murat Başoğlu’ndan “Cehennemde yanacaksın”

Murat Başoğlu, uzun süre ekranların aranan yüzlerinden biri oldu. Ünlü bir sunucu olan Başoğlu, geçtiğimiz yıl öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişki yaşadığı iddiaları ile gündeme geldi. Bu iddiaların ardından sessizliğe gömüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler