Ana SayfaÜnlülerMurat Özdemir'in İşkencesine Maruz Kalan Papağan Öldü!

İlgili Postlar

Murat Özdemir’in İşkencesine Maruz Kalan Papağan Öldü!

Yemekteyiz programından sonra MasterChef programında ortaya çıkan Murat Özdemir, geçtiğimiz günlerde evinde beslediği papağana yaptığı eziyetle gündeme gelmişti.

Özdemir, sosyal medyadaki paylaşımları, hareketleri ve tavırlarıyla tepki görürken, son olarak papağanın boğazını sıkarak işkence ettiği video ile sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 1’inci Bölge Müdürlüğü görevlileri,Özdemir’in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı kötü muamelenin görüntülerini paylaşması üzerine harekete geçmişti. Gözaltına alınan ve adliyede serbest bırakılan Murat Özdemir’e ait ’Bahtiyar’ isimli kanat ve ayağında kırıklar bulunduğu belirlenen papağan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1’inci Bölge Müdürlüğü görevlileri tarafından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’ne götürüldü. Sol bacağının diz ekleminde çıkık ve başında yumuşak doku zedelenmesi tespit edilen aynı zamanda aşırı stres altında olduğu belirlenen papağan dün ameliyata alındı.

Son Dakika! MasterChef Murat Özdemir Serbest Bırakıldı! Bakın Nereye Gönderildi?

Tedavisi devam edecekti…

Gözaltına alınan MMasterchef’ten diskalifiye edilen Murat Özdemir, son olarak akıl hastanesine götürülmüş, boğazını sıkıp işkence yaptığı papağanın durumu ise merak konusuydu.Papağanın olaydan sonra dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşmuştu.Yabani Hayvan Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Özsoy, şiddet gören ameliyat ettikleri papağının baş ve gözlerinin üzerinde darbeye bağlı kızarıklık ve morluklar tespit edildiğini, bir bacağındaki dizinde çıkık görüldüğünü ifade ederken, “Yaklaşık 1 saat süren ameliyat oldu, diz eklemini yerine yerleştirdik. Şimdi kendisine gelebilmesi için besleme, serum, antibiyotik, ağrı kesiciler veriyoruz. Ilık, sessiz bir yerde Bu tedavi devam edecek” demişti.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde ameliyat edilen papağının, gece saatlerinde sağlık durumu kötüleşti. Gereken tüm müdahalelerin yapıldığı Bahtiyar isimli papağan, bu sabah öldü. Uzun süre beslenemediği tahmin edilen papağanın kesin ölüm nedeni, yapılacak tıbbi incelemenin sonucunda belli olacak.

Bakandan açıklama!

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli de işkencenin ardından ölen papağan ile ilgili bir mesaj paylaştı. Bakan Pakdemirli, “Çok üzgünüm… Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik… Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler