Ana SayfaDünyaMülteciydi şimdi dünyanın en tanınmış mankeni!

İlgili Postlar

Mülteciydi şimdi dünyanın en tanınmış mankeni!

Özel showlarda yer alan, defilelere katılan ve magazin programlarında dillerden düşmeyen o kişi kim? Mülteciydi şimdi dünyanın en tanınmış mankeni!

Gigi Hadid

Kariyerine 18 yaşında başlayan Gigi, kısa sürede şöhret rüzgarını yakalamış ve ünlü olmuştu. Kariyerini model olarak devam ettiren ünlü modelin hayatından, kariyerinden ve ailesinden bahsedelim dedik. Gigi Hadid, 1995 yılında Kaliforniya’da doğmuştur. Tam adı Jelena “Gigi” Hadid’tir. Okula başladığında aynı sınıfta başka bir öğrenci olan Helena ile aynı isimde olduğu için Gigi’nin annesine ona bir takma isim verip veremeyeceğini sordu. Annesi ise “Ona arada sırada Gigi derim” dedi. Bundan sonra adı Gigi olarak kaldı.

Gigi Hadid Neden Nişantaşı’na Geldi?

gigi-1

Hollanda asıllı olan annesi Yolanda Foster, bir dönem Amerika’nın en ünlü modellerinden biri olarak tarihe geçmişti. Babası ise Filistin’li olan Mohamed Hadid İsrail’den sınırdışı edilerek ABD’ye gelmişti. Babası MIT gibi en iyi üniversitelerde okuduktan sonra gayrimenkul devi haleni gelmeyi başardı. Annesi ve babası 2000 yılında boşandılar. Annesi 2011 yılında David Foster ile evlenmiştir. Kariyerine 17 yaşında başlayan Gigi, ünlü moda tasarımcısı Paul Marciano tarafından keşfedildi.

Gigi Hadid Podyum da Tek Ayak

gigi-2

2013 yılında New York’a taşındı ve burada IMG Models ile anlaşma imzaladı. Modellik kariyeri artık resmi olarak başlamıştı. Suç Psikolojisi üzerine eğitim almak isterken modellik için eğitimini yarıda bıraktı. Fakat bu eğitimi ilk fırsatta tamamlamak istediğini dile getiriyor. New York moda haftasında 2014 yılında Desigual markası için yürüdü. Kariyerindeki çıkış anı ise CR Fashion Book dergisinin kapağında yer almasıyla başladı. 2015 yılında Victoria’s Secret Fashion Show’da podyuma çıktı.

gigi-3

Şimdilerde ise Zayn Malik ile aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler