Ana SayfaÜnlülerAtaist olduğunu açıklayan Sagopa Kajmer'in, Cübbeli Ahmet Hoca ile görüntüleri gündeme geldi!

İlgili Postlar

Ataist olduğunu açıklayan Sagopa Kajmer’in, Cübbeli Ahmet Hoca ile görüntüleri gündeme geldi!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ataist olduğunu açıklayarak herkesi şoke eden ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in, Cübbeli Ahmet Hoca ile birlikte çekilmiş görüntüleri gündeme geldi. yıllar öncesine ait görüntüler arşivin tozlu raflarından çıkıp manşetlerde yerini aldı. Detaylar haberimizde…

Sagopa Kajmer ‘Ataist’ olduğunu itiraf etti!

Sagopa Kajmer Ataist mi?

Rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada takipçisinin sorduğu soruya verdiği yanıtla ataist olduğunu açıklamıştı. Sagopa Kajmer’in bir takipçisi, ünlü rapçiye “Abi sana kısa ve öz bir sorum olacak. Dini inancın ne?” sorusu yöneltti. Kajmer’in soruya yanıtı “yok” oldu. Ünlü rapçinin dine ve tasavvufa yakın olduğunu düşünen sevenleri, büyük bir şok yaşadı.

Sagopa Kajmer Kimdir?

“İslam dinine düşkün müsün?” “Hayır”

Sagopa Kajmer’in bir takipçisi de, “Yıllar önce tarzın tasavvuf tarzına yakındı. Bize ahireti, Müslümanlığı ve dinimizi anlatan ve olumlu düşündüren ve sonraki hayatı düşündüren şarkılar yapıyordun. (Düşersem yanarım gibi) Sakalın vardı ve duruşun biraz daha tutucuydu. Hala İslam dinine düşkün müsün abi?” şeklinde bir soru yöneltti. Takipçisinin bu sorusuna Sagopa Kajmer’in yanıtı “hayır” şeklinde kısa ve öz oldu.

Sagopa Kajmer’in eski günleri akla geldi

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in sosyal medyada verdiği bu yanıtlar ile ataist olduğunu açıklamasının yankıları hala daha devam ederken, yıllar önce Cübbeli Ahmet Hoca ile çekilmiş pozları gündeme geldi.

Sagopa Kajmer Cübbeli Ahmet Hoca ile birlikteydi

Sagopa Kajmer, 2000’li yıllarda Cübbeli Ahmet Hoca’nın cemaatinde boy gösteriyordu. Cübbeli Ahmet Hoca’nın sohbetlerinde sık sık görülmesi ile dindar genç kesimden büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Hatta, o dönem sadece Kur’anı Kerim’i baz aldığını söylediği için ‘hadis inkarcısı’ olarak eleştirilere maruz kalmıştı.

Sagopa Kajmer’in Cübbeli Ahmet Hoca ile fotoğrafları

Sagopa Kajmer’in hesabı hacklendi mi?

Ataist olduğu haberleri ile gündemde bomba etkisi yaratan Sagopa Kajmer’in sevenleri, sosyal medya hesabının hacklendiğini düşünüyor. Hatta, sosyal medyada bu açıklamaya inanamadıklarını ifade ederek “O kadar derinden dini anlatan bir adam ateist olamaz. İnşallah hesapların hacklenmiştir. Bunu başka türlü kimseye açıklayamam.” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler