Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen yanaklarına dolgu yaptırınca... Yüzü şişti!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen yanaklarına dolgu yaptırınca… Yüzü şişti!

Fahriye Evcen geçtiğimiz akşam Bebek’te, eşi Burak Özçivit ile görüntülere yansıdı. Güzel oyuncunun yanaklarına dolgu yaptırdığı ve deyim yerindeyse “kaş yapayım derken göz çıkardığı” dikkat çekti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Psikolojik destek almaya başladılar…

Ünlüler dünyasında bu aralar, yanaklarına dolgu yaptırıp estetik kurbanı olan birçok isimle karşı karşıyayız. Yakın zamanda; güzelim yüzünü, o meşhur “Hollywood yanağı” için bozan Meryem Uzerli’ye şahit olmuşken bu kervana artık Fahriye Evcen’de katılmış bulunuyor.

Meryem Uzerli dolgunun dozunu abartmış!

Geçtiğimiz akşam; Bebek’teki bir mekandan çıkarken eşi Burak Özçivit ile görülen Fahriye Evcen’in yaptırdığı dolgu nedeniyle, doğal güzelliğinden eser kalmadığı görülürken, şişmiş yanakları da dikkat çekti.

Fahriye Evcen Sessizliğini Bozdu!

Fahriye’nin yanakları Testere filmini anımsattı!

Sabah ve Takvim’den aldığımız haberlere göre; gazetecilerle ayaküstü sohbet eden ünlü çiftten Fahriye Evcen, yanaklarına dolgu yaptırdığını gülücükler saçarak adeta objektiflere yansıttı. Basın mensuplarına göründükten bir gün sonra yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından video ile paylaştı. Bu görüntüde, 31 yaşındaki oyuncunun yaptırdığı dolgunun yanaklarından ağız kenarlarına doğru uzandığı gözlemlendi.

Sosyal medya takipçilerinin diline düşen Evcen; “Sen daha çok gençsin, estetiğe ihtiyacın yok. Yanaklarını şişirtip güzelliğine yazık etmişsin” gibi yorumlar alırken, başka bir takipçisi tarafından da ‘Testere’ filmindeki ‘Jigsaw’ karakterine benzetildi.

Burak Özçivit 10 kilo verince hayatında çok şey değişti!

Burak’ın tank tipi aracı dikkat çekti!

Bebek’teki mekandan, Grand Cheroke 2002 model arazi tipi araçlarıyla ayrılan çiftlerden Burak Özçivit’in, bu aracı; Kıvanç Tatlıtuğ ve Kadir Doğulu’yu akıllara getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler