Ana SayfaDedikoduMüjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Cephesinde Yeni Gelişmeler

İlgili Postlar

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Cephesinde Yeni Gelişmeler

Youtube’dan yaptığı “Pinç” programıyla tanınan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur ile oyuncu Müjde Uzman, geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla ilişkilerini açıklamış ve kısa bir süre sonra da ayrılmışlardı. Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar;

Oğuzhan Uğur Gönlünü Müjde Uzman’a Kaptırdı

Babala TV isimli Youtube kanalında güncel konulara ilişkin programlar çeken Oğuzhan Uğur, aradığı aşkı oyuncu Müjde Uzman’da buldu. İkili aşklarını aynı anda aynı fotoğrafla Instagram hesaplarından duyurmuştu.

Yıllar önce şarkılarıyla adından söz ettiren Uğur, uzun süredir sosyal medyada içerik üretiyor. YouTube’da yayınlanan videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Uğur, özel hayatıyla da gündem olmuştu.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Diğer yandan “PİNÇ” adlı program yapan Uğur, sezon finali bölümüne sevgilisi Müjde Uzman’ı konuk etmişti. İkilinin sohbetleri, hayranları tarafından tam not aldı.

Sezon finalini Dorock XL’ta bir konser havasında çeken Uğur, gecenin sonuna doğru sevgilisi Uzman’ı hayranlarından yoğun istek geldiğini söylemeden edemedi. Aynı zamanda program boyunca çiftin birbirlerine bakışları ise gözlerden kaçmadı.Ünlü çift, Cartel’den ‘Bir Numara En Büyük’ şarkısında düet yapmasıyla adeta stüdyoyu yıkıp geçmişlerdi.

Müjde Uzman’dan Aşk Dolu Paylaşım

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Aşkı Bitti

Youtuber Oğuzhan Uğur ile 1 ay önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu Müjde Uzman arasına kara kedi girdi. Biranda ilişkiye başlayan çiftin aşklarını süslü cümlelerle duyuran çift, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi. Bu karşılıklı hamleleri “aşk bitti” diye yorumlandı. İkili henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Cephesinde Yeni Gelişmeler

Instagram’dan sık sık mutluluk pozlarını yayınlayan çift ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve ikili birlikte paylaştıkları fotoğrafları kaldırarak herkesi şaşkına çevirmişti. Bir anda ilişkilerini noktalayan çift ayrılık sonrası herhangi bir açıklama yapmamıştı ki iki aşığın ayrılığı uzun sürmedi. Ünlü oyuncu Müjde Uzman bir hafta önce terk ettiği Oğuzhan Uğur ile barıştığını açıkladı. Uzman, “Ayrılık uzun sürmedi, mutluyuz” dedi. Çiftten gelen bu haber sevenlerini de mutlu etti. İkiliye yeniden tebrik mesajları yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler