Ana SayfaDedikoduGülşen Ayna Karşısında Çamaşırsız Dans Etti!

İlgili Postlar

Gülşen Ayna Karşısında Çamaşırsız Dans Etti!

Geçtiğimiz aylarda sahne kıyafetiyle gündemi bir süre meşgul eden ünlü şarkıcı Gülşen son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Gülşen ayna karşısında çamaşırsız dans etti! İşte detaylar;

Sessiz Kalmadı!

Gülşen, konuyla alakalı ilk kez konuştu. Instagram’dan sert açıklamalar yapan ünlü sanatçı, “Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim.” demiş ve toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmanın inanılmaz iç acıtıcı olduğunu da sözlerine eklemişti.

Gülşen’in Ayna Karşısında İç Çamaşırlarıyla Verdiği Poz Olay Oldu!

Sahnede giydiği transparan kıyafet tartışmalara neden olan Gülşen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adeta ateş püskürmüştü.

Gülşen Ateş Püskürdü

Gülşen, “Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi. Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye…” diye yazdı.

Gülşen kimdir?

Paylaşımının devamında ise Gülşen, “Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı. Ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz” dedi.

Gülşen Ayna Karşısında Çamaşırsız

Son haftalarda konserlerinde giydiği sahne kıyafetleriyle tartışma yaratan güzel şarkıcı Gülşen, giydiği transparan elbiseyi eleştirenlere yanıt olarak “Daha da açığını giyeceğim” demişti ki Gülşen sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla yeniden gündeme damgasını vurdu.

Zeynep Er: Gülşen, Dünya Starlarına Özeniyor

Paylaşımında ayna karşısına geçerek dans eden Gülşen’in kıyafetinin altına çamaşır giymediği bazı takipçilerinin dikkatini çekti. Ünlü şarkıcının keyifli tavırları dikkat çekerken sosyal medyada bazı kullanıcılar, her zamanki gibi Gülşen’e tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler