Ana SayfaDedikoduMurat Boz ve Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor?

Bir süre önce hayatlarındaki insanlarla birlikteliklerini noktalayan Murat Boz ve Tubabüyüküstün arasında yeni bir aşk alevlendiği iddiaları ortaya atıldı. Peki Murat Boz ve Tuba Büyüksütün aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşkının Perde Arkası

Tuba Büyüküstün’ün, danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Büyüküstün ve Çatak’ın geçtiğimiz aylarda Bodrum’da el ele yürüdükleri esnada çekilmiş fotoğrafına Gossippasta ulaştı.

İddialara göre Tuba Büyüküstün ile Erdinç Çatak kısa süreli birliktelik yaşadı. Büyüküstün, geçtiğimiz haftalarda Çatak’tan ayrıldı.

Bir süredir araları açık olan Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak’ın ilişkilerini gözden geçirme aşamasında oldukları ve bu yüzden ayrıldıkları öne sürüldü.

Büyüküstün ve Çatak’ın sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi sürdürmeleri de bu iddiayı doğruluyordu. Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum’da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı. Ancak ikilinin birlikteliği fazla uzun sürmedi. Ayrılık sonrası ikili hiçbir açıklama yapmamayı tercih etti.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz Dikkatleri Üzerine Çekti

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz‘un yer aldığı Netflix’in yeni dizisi ‘Another Self’in çekimleri Ayvalık’ta başlamış bulunuyor. Büyüküstün ve Boz, çekimler esnasında yan yana otururken objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açıktıları konuşulan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz, cephesinden yanıt geldi. İkili şimdilerde Netflix için çekilen bir dizi çekimi için Ayvalık’ta çalışıyorlar.

Aslı Enver’den ‘Murat Boz’ açıklaması

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor?

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz haftalarda Beykoz’daki bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalanmıştı. Bu kaçamak yemeğin üzerine ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu Another Self adlı dijital dizide partnerini canlandırdığı Tuba Büyüküstün’le aşk yaşadığı iddiasına “Dizi çekiyoruz arkadaşlar” diyerek cevap vermişti ki bugün yeniden aynı sorularla karşılaşan Boz aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler