Ana SayfaÜnlülerMuhterem Nur, yıllar sonra Müslüm Gürses hakkında bomba bir itirafta bulundu!

İlgili Postlar

Muhterem Nur, yıllar sonra Müslüm Gürses hakkında bomba bir itirafta bulundu!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir etkinliğe telefon bağlantısı ile katılan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, merhum sanatçı hakkında yeni bir itirafta bulundu. Nur, “Bunu kendisi bile bilmez.” dedi. Detaylar haberimizde…

Müslüm Gürses’in hayatı film oluyor!

Müslüm Gürses etkinlikte anıldı

Bundan beş yıl önce hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses, geçtiğimiz Pazar günü Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Ali Kırca’nın moderatörlüğünü üstlendiği Hayat Meydanı etkinliği ile anıldı. Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, acil olarak hastaneye kaldırılıp bir operasyon geçirdiği için etkinliğe katılamadı. Etkinlikte, Ezel Akay, Muhteşem Candan, Ahmet Selçuk İlkan ve Nurettin Soydan gibi isimler yer aldı.

Muhterem Nur katılamadı

Muhterem Nur, Müslüm Gürses hayranlarını kırmayarak hasta yatağından telefon bağlantısı ile etkinliğe katıldı. Nur, Ali Kırca’nın Müslüm Gürses ile ilgili sorularını yanıtladı.

Müslüm Gürses kimdir?

Yıldırım nikahı ile evlendik

Müslüm Gürses’in yokluğunu hiçbir şekilde telafi edemediğini ifade eden Muhterem Nur, “‘Sinema aşığı değildi ama sinemadaki bana aşıktı. Evlilik teklifini ben yaptım, öylece durdu ve ‘Neden olmasın’ dedi. Yıldırım nikahı ile hemen evlendik.” dedi.

Müslüm Gürses, Sibel Can hayranıydı

Ali Kırca’nın “Müslüm Baba’yı sevmeyen yok. Peki o hangi sanatçıları çok severdi?” sorusuna yanıt veren Muhterem Nur, yıllar sonra ilk kez bir itirafta bulundu: “Müslüm Gürses, koyu bir Sibel Can hayranıydı. Onun sesini çok beğenirdi. Hep Sibel Can dinlerdi. Sibel bile bunu bilmez.” dedi.

Sibel Can kimdir?

Daha önce yaptığı bir açıklamada Müslüm Gürses’in yokluğuna alışamadığını ifade eden Muhterem Nur, “Müslüm’le ikimizin bir çocuğu olacaktı. 3,5 aylıktı karnımda öldü. Hamilelik haberini aldım biliyordum, olmadı kısmet değilmiş. Sonra bir dizi ameliyat oldum. Karnımda parça kalmıştı. İki sene onu içimde taşıdım. Bir daha çocuğumuz olmadı. Olsaydı da iyi olmazdı zaten. Şuan yaşasaydı 27 yaşında olacaktı. Yalnız kalacaktı. Evlatlık almayı hiç düşünmedim. Başkasının çocuğunu büyütmek çok zor. Büyüdüğünde ne olur? İnsanları görüyorum evlatlık alıyorlar, sonra büyüyünce o çocuk ters şeyler yapıyor. Gerek yok. Eski evden taşındım. bir sürü anı var orada. ama pişman oldum. Keşke orada kalsaydım. Tüm anılar benimle birlikte geldi yeni eve de. Bütün eşyaları evden taşınmadan 2 gün evvel, 2 bin 500 TL’ye sattım. Sadece sehpam 2 bin 250 TL idi düşünün. 33 yıl nasıl geçmiş gözümü açtım kapattım farkında değilim. 3 yıl 100 sene gibi geçti. Ben onun çabuk gideceğini bilseydim 33 yıl yanından bir yere ayrılmazdım. Ecel gelmiş, vadesi bu kadarmış. Gidecekmiş… Ben bir an evvel ona kavuşmak istiyorum. Onsuz bu dünya çok boş. Eşim gittikten sonra en yakınım bile düşman oldu. Tanıdığımız hiç kimse eşimin ölümünden sonra kalmadı. Yanımda kimseyi bulamıyorum. Bütün dostlar ve arkadaşlıklar Müslüm’ün şöhreti içinmiş, Müslüm içinmiş… Ekonomik olarak zorlandığım anlar oluyor. Evim var, kimseye muhtaç değilim. Hiçbirimiz kirada değiliz Allah’a şükür. MÜYORBİR’den para geliyor. İkimizin aylıkları var, onları alıyorum. Ben Müslüm’den 16 yaş büyüğüm. Bazen sevgimi tarif ederken utanıyorum. Müslüm o kadar olgundu ki, onun benden büyük olduğunu hissediyordum. Benim bir rahatsızlığım var öldürücü olmasına rağmen beni yaşatıyor. Doktordan rica ettim, bana söyleyin rahatsızlığımı dedim. Durumumu öğrendim evimi restore ettirdim. Müslüm’e ‘kırkım çıkmadan başkasıyla evlen’ dedim. Eşimin rahat etmesi için radyatörleri değiştirdim, sıcak olsun üşümesin diye. Evin bütün eşyalarını değiştirdim. Benden sonra biriyle evlenirse rahat etsin istedim. Hergün ona söyledim. Evlen… Ben öyle deyince durup, sigara yakıyordu…’evlenmem ben niye evleneyim’ diyordu. ‘Eline geçen paranı har vurup harman savururlar yine sıfıra düşersin’ diyordum.’Tamam tamam senin dediğini yaparım’ deyip geçiştiriyordu beni. Mezarı çift kişilik aldım. Uçakta da ölebilirim, denizde de boğulabilirim belli olmaz. Ben o yüzden hiçbir yere gitmiyorum. Ölür ölmez beni onun yanına götürsünler diye… Ne güzel bir şey kemiklerimiz birlikte çürüyecek. Benim için ‘Sevdiğine gitti’ diyecekler. Hayatımı tamamen ona kavuşmaya programladım.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler