Ana SayfaÜnlülerKaradeniz'in sesi Resul Dindar'ın acı günü! Anne ve babası trafik kazası geçirdi!

İlgili Postlar

Karadeniz’in sesi Resul Dindar’ın acı günü! Anne ve babası trafik kazası geçirdi!

Son dönemlerin popüler ismi Karadenizli ünlü şarkıcı Resul Dindar’ın acı günü! Resul Dindar’ın annesi ve babası trafik kazası geçirdi. Kötü haberi alan ünlü şarkıcı, hemen memleketine doğru yola çıktı. Dindar’ın anne ve babasının sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Resul Dindar’a kötü haber!

Son zamanlarda Karadeniz’in parlayan yıldızı olan ünlü şarkıcı Resul Dindar’a kötü haber. Resul Dindar’ın Karadeniz’de yaşayan anne ve babası trafik kazası geçirdi.

Resul Dindar kimdir?

Resul Dindar’ın anne ve babası trafik kazası geçirdi! Kaza nasıl meydana geldi?

Alınan ilk bilgilere göre; trafik kazası dün akşam saat 20:00 sularında meydana geldi. Resul Dindar’ın anne ve babası motosiklet ile Arhavi – Hopa karayolunda Arhavi ilçesinden Hopa istikametine doğru seyrediyordu. Direksiyondaki Osman Dindar ve eşi Meliha Dindar, yola düşen kaya parçasını fark edemedi. Kaya parçasına çarpan Dindar çifti, motosikletin hakimiyetinin kaybolması sonucunda yola savruldu.

Resul Dindar’ın anne ve babasının sağlık durumu nasıl?

Resul Dindar’ın annesi ve babasının yaralandığı kazada, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Kazada, hafif yaralanan baba Osman Dindar Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan anne Meliha Dindar de Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kötü haberi alan Resul Dindar, hemen apar topar memleketi Karadeniz’e doğru yola çıktı.

Resul Dindar, son zamanlarda Karadeniz müziği yapan en sevilen isimlerden biri. Şarkıları, dillere pelesenk oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler