Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi, ameliyatla erkek oldu!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi, ameliyatla erkek oldu!

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu’nun, ameliyat olarak erkek olduğu ortaya çıktı. Duygu Sakuçoğlu, cinsiyeti ile birlikte ismini de değiştirdi. İşte detaylar…

Eliz Sakuçoğlu direksiyonda neden panik oldu?

Duygu Sakuçoğlu erkek oldu

Yıllar önce Murat Boz ile yaşadığı aşkla tanınan ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu, ameliyatla erkek oldu. Cinsiyetini değiştiren Duygu Sakuçoğlu, bununla birlikte ismini de değiştirdi. Duygu Sakuçoğlu, artık Poyraz Sakuçoğlu ismini kullanıyor.

İçimde her zaman hissettiğim erkek olma yolculuğuma devam edeceğim

Duygu Sakuçoğlu, yeni ismi ile Poyraz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından bundan sonraki yaşamına erkek olarak devam edeceğini şu sözler ile duyurdu: 1 sene sonunda yaşamak istediğim hayatı, istediğim şekilde sürdürmeye karar verdim. Ki bu da cinsiyetimi değiştirmek anlamına geliyordu. Aksi şekilde yaşamanın mümkün olmadığı durumlarda bu değişikler olur. Geçtiğimiz 12 ay içinde ben, içimi dışımla eşleştirdim. İçimde her zaman hissettiğim erkek olma yolculuğuma devam edeceğim. Benim için artık kendi cinsiyetimi yaşama zamanı. Bu yeni bir başlangıç. Hayatımda yeni bir bölüm var yazılmayı bekleyen.

Duygu Sakuçoğlu’nun ameliyat olmadan önceki hali:

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Tek eşliliğe inanmıyorum

Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında söylediği sözler ile gündem yaratmıştı. Tek eşliliğe inanmadığını ifade eden Sakuçoğlu, “Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Tek gecelik aşk yaşayabilirim. Bekar bir kadın olarak istediğimi yapabilirim.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler