Ana SayfaÜnlülerDizi Filmlerin Kötü Adamından Güzel Destek

İlgili Postlar

Dizi Filmlerin Kötü Adamından Güzel Destek

Oyuncu Barbaros Levent Seçkin; son dönemlerinde, TV dizilerindeki kötü adam karakterlerine hayat veren bir isim. Ünlü oyuncu Seçkin, bu sezon; FOX TV’de ekranlara gelen “Adı Zehra” dizisiyle karşımıza çıktı ve dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncuyu, hep kötü adam olarak görmeye alışsak da eşine yaptığı büyük jest ile takdirleri üzerine topladı. Seçkin, 16 yıldır evli olduğu ressam eşi Selvin Mutlu’ya öyle bir doğum günü hediyesi verdi ki başarılı ressam gözyaşlarına hakim olamadı.

Barbaros Levent Seçkin Kimdir?

Çoğunlukla çete lideri ve mafya babası rolleriyle TV dizilerinde karşımıza çıkan oyuncu Barbaros Levent Seçkin; ressam eşine, verdiği doğum günü hediyesiyle, magazin gündeminde adını duyurdu. 26 yıldır resim yapan başarılı ressam Selvin Mutlu’nun, en büyük hayali 1 günlük butik sergi açmaktı. Ünlü ressam Mutlu’nun bu hayalini, doğum gününde eşi Levent Seçkin yaptı. Eşinden habersiz, eşinin tablolarıyla açtığı butik sergiye, dostlarını ve eşini davet etmesiyle, başarılı ressam Mutlu’ya duygusal anlar yaşattı.

28 tablodan oluşan maniyerizim ve romantizm karması yağlı boya resim sergisi, oyuncu Barbaros Seçkin dostları ve kendisinden habersiz davet edilen Selvin Mutlu yakınlarıyla yoğun ilgi gördü. 18 tablonun da satıldığı resim sergisinden en karlı, Barbaros Levent Seçkin çıktı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler