Ana SayfaÜnlülerCHP'li isimden Arda Turan'a olay yaratacak sözler: Şöhret budalası ahlaksız!

İlgili Postlar

CHP’li isimden Arda Turan’a olay yaratacak sözler: Şöhret budalası ahlaksız!

Kendisine soru soran gazeteciye “Senin kafanı, gözünü kırarım” diyen Arda Turan’a, CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger’den sert tepki. Aksünger, Arda Turan için yaptığı paylaşımda “Şöhret budalası terbiyesiz” diye yazdı. Detaylar haberimizde…

Arda Turan’ın kirası dudak uçuklattı!

Arda Turan’dan gazetecilere sert çıkış: Kafanı gözünü kırarım

Arda Turan, geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturduğu eşi Aslıhan Doğan ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Gazetecilerin soru sormak istediği Turan, ani bir çıkış yaparak sinirlendi ve “Karımla konuşuyorsun. Senin kafanı, gözünü kırarım.” dedi.

Zeki olabilirsin belki, çevik de olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın

Dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan’ın bu çıkışına CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdal Aksünger, “Arda Turan’dan muhabire: Karımla konuşuyorsun kafanı, gözünü kırarım! Şöhret budalası terbiyesiz. Zeki olabilirsin belki, çevik de olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın…” diye yazdı.

Arda Turan kimdir?

Arda Turan, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturmuştu. Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Arda Turan’ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldığı nikah töreninde şahidi olduğu Arda turan’a iki bilezik takmıştı. Ülkenin askerlerinin savaş halinde olmasından dolayı düğün ya da yapmayacağını açıklayan ünlü futbolcu Arda Turan, evinde az sayıda davetlinin katılımı ile evlenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler