Ana SayfaÜnlülerDevran Çağlar Harun Kolçak'ın kardeşi mi? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Devran Çağlar Harun Kolçak’ın kardeşi mi? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

Devran Çağlar ve Harun Kolçak’ın kardeş oldukları iddiaları sık sık gündeme gelirken, iddialara son noktayı koyan Çağlar’ın eski sözlüsü oldu. Devran Çağlar’ın eski sözlüsü Harika Özden, Devran Çağlar ve Harun Kolçak’ın kardeş oldukları iddiaları hakkında gerçeği açıkladı. Detaylar haberimizde…

Topuklu ayakkabı giyen Devran Çağlar’ın, yıllar önce sözlendiği kız arkadaşından bomba açıklamalar!

Devran Çağlar’ın Harun Kolçak ile benzerliği uzun yıllar kardeş oldukları yönünde iddiaların sık sık gündeme gelmesine neden olmuştu. Devran Çağlar’ın, Eşref Kolçak’ın yılar önce yaşadığı bir ilişkiden gayrimeşru olarak dünyaya gelen ve kabul etmediği çocuğu olduğu iddia ediliyordu.

İddialara son noktayı koyan, Devran Çağlar’ın eski sözlüsü Harika Özden oldu. Verdiği bir röportajda, Devran Çağlar ile olan ilişkisini anlatan Özden, Devran Çağlar’ın Harun Kolçak ile kardeş olduğu iddialarına ise “Hayır, Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve şarkıcı Sıla Mısırlı’nın yeğeni olur. Yani Sıla Mısırlı gerçek teyzesidir.” şeklinde bir açıklama getirdi.

Devran Çağlar kimdir?

Harika Özden’in röportajının tamamı şu şekilde:

Devran Çağlar’la birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz?

Evet Mustafa ile Londra’da üç ay birliktelik yaşadık.

Mustafa?

Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve soyadı da Çağlar değildir. Biz aramızda söz yapmıştık ve beraber yolculuk yaptığımız uçak biletlerini de ben kestiriyordum.

Şimdilerde etekli ve topuklu ayakkabılarla sahneye çıkan Devran Çağlar’la 3 ay birliktelik yaşadınız, hatta sözlendiniz.

Mustafa (Devran) muhteşem bir erkek… Mustafa’nın (Devran) sahnede ilgi çekmek için efemine hareketler yaptığını sanıyordum. Gerçekte dört dörtlük erkek ve şu anda gördüklerime inanamıyorum. Kocam olacak diye beklerken Mustafa( Devran) hemcinsim oluverdi.

Yani evlenecektiniz?

Çocuklarımızın adına kadar kararlaştırmıştık. Kızımız olursa Bülent, oğlumuz olursa da adını Zeki koyacaktık.

Devran Çağlar’ın asıl adının Şeref Kolçak olduğu ve efsane oyuncu Eşref Kolçak’ın büyük oğlu olduğu da iddia edilmişti…

Hayır, Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve şarkıcı Sıla Mısırlı’nın yeğeni olur. Yani Sıla Mısırlı gerçek teyzesidir. Zaten birlikteliğimizi teyzesi çok desteklemişti. Sıla Mısırlı’nın neden ilişkimizi desteklediğini, Devran Çağlar’ın son halini görünce anladım. Teyzesi yeğenindeki değişikliğin farkına varıp, Mustafa’nın (Devran) düzelmesi için desteklemiş. Ancak benim için çok zor oldu. Devran Çağlar’ın son hali psikolojimi bozdu ve Arkadaş Kalamayız isimli şarkımı onun için okudum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler