Ana SayfaÜnlülerSosyal medyadan para kazanan eski gelin adayı Hanife'ye vergi şoku!

İlgili Postlar

Sosyal medyadan para kazanan eski gelin adayı Hanife’ye vergi şoku!

İzdivaç programı ile tanınan, sonrasında sosyal medya hesabından para kazanmaya başlayan Hanife hanım, vergi şoku ile karşılaştı. Maliye Bakanlığı, sosyal medyayı gelir kapısı yapan ve yüksek paralar kazananlara göz açtırmayacak. Hanife hanım da bunlardan biri. Detaylar haberimizde…

Gelin adayı Hanife’ye şok

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında tanınan, her yaptığı ile ilgi çeken, programın popüler gelin adayı Hanife hanım, izdivaç programından ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından ünlü markaların tanıtımını yapıp yüksek meblalar kazanmaya başlamıştı. Sosyal medya hesabında yarım milyona yakın takipçisi bulunan Hanife hanım, ürün tanıtımı ile adeta şöhreti yakalamıştı.

Bir Türlü Evlenemeyen Hanife’nin Takipçileri Baskı Yapıyor!

Maliye Bakanlığı harekete geçti

Maliye Bakanlığı, konu hakkında yapılan şikayetleri değerlendirdi ve bu kişilerden vergi alınması için düğmeye bastı. Bundan sonra sosyal medyada reklam yapıp çok para kazanan fenomenlere göz açtırmayacak.

Artık Hanife de vergi ödeyecek

Yaptıkları tek bir reklam paylaşımı ile yüksek paralar kazanan sosyal medya fenomenleri, bundan sonra vergi ödemek zorunda kalacak. Bunlardan biri de izdivaç ile ünlenen Hanife hanım olacak.

Hanife hanım, Zuhal Topal’ın sunduğu, bu sezon yayından kaldırılan izdivaç programına gelin adayı olarak katılmıştı. Her hareketi ile dikkat çeken Hanife hanım, programın en popüler gelin adayıydı. Programdan ayrılan Hanife hanım, sosyal medya paylaşımları ile şöhretini katladı. Şimdi, yarım milyona yakın takipçisi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler