Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah, eşinden ikinci defa boşandı!

İlgili Postlar

Coşkun Sabah, eşinden ikinci defa boşandı!

Coşkun Sabah, 1995 eski Türkiye güzeli eşi Ceyda Sabah ile ikinci kez boşandı. Ceyda Sabah, mahkemede kendisi için aylık 5 bin lira, iki çocuğu için de 3’er bin lira iştirak nafakası aldı. Detaylar haberimizde…

Ece Erken, Coşkun Sabah’ın boşanmasını sabırsızlıkla bekliyor!

Geçen yıl boşanan Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah, bu yıl yine boşandı

Coşkun Sabah ve eski eşi Ceyda Sabah, geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ancak, Coşkun Sabah boşanmaktan vazgeçmiş ve davaya itiraz edip eşinden boşanmak istemediğini söylemişti. Bunun üzerine, dava İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nce bozulup davanın anlaşmalı değil çekişmeli boşanma olarak görülmesi için İstanbul Aile Mahkemesi’ne geldi. Ancak, tarafların avukatları duruşmadan önce yeniden bir araya geldi ve davanın çekişmeli değil, anlaşmalı olarak görülmesi için ortak karara vardı. Eski protokolde yer alan bazı maddelerde bazı değişiklikler yapıldı.

Bir saatte boşandılar

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah’ın ikinci defa görülen boşanma mahkemesi, dün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Taraflar, duruşmaya avukatları ile birlikte katıldı. Saat 14:30 sularında başlayan duruşma, yaklaşık bir saat sürdü. Duruşmanın sonlanması ile salondan çıkan Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah’ın birbiriyle hiç konuşmaması dikkat çekti.

Coşkun Sabah kimdir?

Coşkun Sabah konuşmak istemedi, Ceyda Sabah anlattı

Coşkun Sabah, muhabirlerin sorularını “Hiçbir konuda konuşmak istemiyorum.” diyerek yanıtsız bırakırken, Ceyda Sabah “Nihayet bitti. Protokol değişti. Birkaç maddeyi değiştirdi. Şimdi boşandık. Karşı taraf davadan vazgeçmişti. Ama şimdi boşandık. 15 gün itiraz süreci var. Tazminat konularına girmek istemiyorum.” diye konuştu.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah anlaşmalı boşandı

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah’ın boşanma davasında mahkemeye sunulan protokole göre; iki çocuğun velayeti anne Ceysa Sabah’a verildi, Coşkun Sabah’ı boşandığı eşi Ceyda Sabancı’ya ayda 5 bin lira, iki çocuğuna ise 3’er bin lira iştirak nafakası ödemesine karar verildiği iddia edildi. Bunun yanı sıra, Coşkun Sabah’ın bazı taşınmazı da Ceyda Sabah’a devredeceği iddia ediliyor. Ceyda Sabah’ın ne kadar tazminat alacağı ise açıklanmadı.

Usta sanatçı Coşkun Sabah ve 1995 eski Türkiye güzeli Ceyda Sabah’ın boşanma nedeni olarak aldatma iddiaları gösterilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler